Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a férfi félne ellentmondani a szüleinek, ezért folyton lemondaná a randikat?

Figyelt kérdés

Régóta ismerjük egymást egy 30-as pasival, a szüleivel él amivel semmi problémám nincs, az alábbi helyzettel viszont igen.

Másfél hónapja rámírt, majd pár nap beszélgetés után randira hívott. Belementem mert mint írtam, egy ideje ismerem, szimpatikus volt mindig és tetszett is. Viszont azóta is csak egy randit tudtunk összehozni, mert mindig lemondja az utolsó pillanatban. Mindig a szüleit hozza fel indokként, hogy ide kell vinni őket, oda kell vinni őket, ezt meg azt kell csinálni otthon stb. Állítása szerint a szülei nem tudnak róla, hogy randija lenne és nem akar konfliktust azzal, hogy ellentmond nekik.

Az az egy randi jól sikerült, nem nyomult, érdeklődött, beszélgettünk. Az ezutáni randit is ő kezdeményezte, amit viszont lemondott, javasolt egy újabb napot de az se jött össze.

Azt jó dolognak tartom, ha jó a kapcsolata a szüleivel de már nem tudom mit gondoljak erről. Nem azt várom természetesen, hogy összevesszen miattam a szüleivel de valami kompromisszumot köthetne velük. Ezt írtam is neki de mindig ezzel magyarázkodik, hogy nem akar velük veszekedni. Úgy jön le nekem ebből az egészből, mintha tartana vagy félne tőlük.

Ti mit tennétek?

2021. dec. 12. 18:01
A kérdező szavazást indított:
Adnék még neki esélyt.
Nem adnék már neki több esélyt.
33 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
30 éves anyuci pici fiacskája. Nem kell ez neked hidd el.
2021. dec. 12. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold,inkább a szüleit választja egy igazi mama pici fia.
2021. dec. 12. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én is őseimmel élek, de nem választanám őket randi helyett. Valami nincs rendjén a sráccal...

mond meg neki, hogy ez így elfogadhatatlan; vagy elkezdi komolyan venni a randizást, vagy keressen mást

2021. dec. 12. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván, ha betegesek és idősek a szülei, egy-egy alkalommal oké, ha miattuk lemondja abban az esetben, ha sos orvoshoz kell vinnie őket, vagy hirtelen felszabadul másnapra egy időpont a reumatológián vagy mit tudom én. Egyéb indokot nem tudok elfogadni.

Az meg végképp szánalmas, hogy el sem mondja a szüleinek, hogy randizik, ne legyen belőle konfliktus. Ennél több intő jel nem is kell...

2021. dec. 12. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
2021. dec. 12. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itthon ragadtam én is 30+ osan. Magamnak főzök mosok takarítok...... adok le pénzt de cserében magam életét is élem.
2021. dec. 12. 18:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor érthető amiért elbizonytalanodtam. Hiába rendes pasi, én is úgy érzem, hogy "mama pici fiacskája".

6-os, én magam is itthon élek édesanyámmal és a testvéremmel, szintén élem az életem és közben kiveszem a részem a háztartásban stb. Ezért is furcsa, hogy ennyire nem tud időt szakítani. És nem egészségügyi problémák miatt mondja le, hanem pl rokonlátogatás, közös termálfürdőzés szintén rokonokkal, ilyesmik. Szerettem volna neki esélyt adni, de már nem igazán tudom sajnos komolyan venni.

2021. dec. 12. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
mar az red flag lett volna, hogy 30+osan a szuleivel lakik. biztos nem kapna tobb eselyt. nevetseges papucs az ilyen alak.
2021. dec. 12. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
én meg albérletben lakok minden fajta örökség vagy nagyobb érték nélkül.. akkor ki most a csóró ?
2021. dec. 12. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is 30 éves volt és a szüleivel élt, amikor megismerkedtünk. Dolgozott, beszállt a költségekbe, saját autója volt. Előtte élt már külön is albérletben, de aztán praktikusabb volt visszamennie (nem anyagi okokból). Megismerkedtünk, rá félévre összeházasodtunk és összeköltöztünk a szüleitől 150 km-re. Egy percig nem okozott gondot az elszakadás. A randizás sem volt sosem probléma, a szülei kifejezetten támogatták, segítették ahogy tudták abban, hogy megtalálja élete párját és boldog legyen. Szóval nem azzal van a baj, ha valaki a szüleivel él, hanem ha ilyen beteg a viszonya a szüleivel, mint a kérdező majdnem pasija, hogy nem meri elmondani nekik, hogy randizik valakivel.
2021. dec. 13. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!