Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondol egy férfi amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondol egy férfi amikor bókol egy nőnek és az ellentmond?

Figyelt kérdés

Úgy értem, pl a férfi azt mondja "Gyönyörű vagy", a nő meg mondjuk "Kedves tőled, de azért túlzol".

Szóval erről mit gondol egy férfi? Idegesítő ez vagy szerénységnek fogják fel?

2013. febr. 21. 09:49
 1/10 anonim válasza:
46%

Egy "férfi" ezt gondolja erről:

Önbizalomhiányos fruska, akit könnyű az orránál fogva vezetni, és könnyedén ágyba lehet vinni, különösebb erőfeszítés nélkül.

2013. febr. 21. 09:52
 2/10 A kérdező kommentje:

:D

Értem, tehát te ezt gondolnád.

Várok más gondolatokat is, az előzőnek köszi a választ:)

2013. febr. 21. 09:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy mondasz valamit, viszont ha a férfi is önbizalomhiányos akkor lehet szerénységnek fogja fel.Legalábbis én azt gondolom, most ez jutott eszembe.
2013. febr. 21. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
senki nem gondol erről semmit, ez a napi nemek közti játszma része
2013. febr. 21. 10:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Aha, tényleg, erről meg az jutott eszembe hogy a lányok nem is mindig azért mondják mert nem úgy gondolják, hanem hogy még egy megerősítést bezsebeljenek:D Köszi neked is:D
2013. febr. 21. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Idegesít! A bókot el kell fogadni és megköszönni. Azt egy férfi adja egy nőnek jó szívvel. Nem ellent kell mondani, meg plusz megerősítést kicsikarni.

A szülinapi ajándékot is először megpróbálod visszaadni, mielőtt kibontod?

2013. febr. 21. 10:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Az egész kérdés csak arról jött fel, hogy eszembe jutott egy régebbi szituáció amikor valaki mondott nekem valami hasonlót és pusztán udvariasságban hozzátettem, nem tudom valahogy kiszaladt a számon, pedig nem voltam önbizalom híján. És nagyon meglepődtem, mert a srác visszakérdezett, hogy miért mit nem szeretsz magadon?:DD És ugye...ez kellemetlen helyzetet teremt mert az ember nem kezdheti el a gyengeségeit sorolni, vicces lenne:D

Szóval ezt megjegyeztem, hogy bókot elfogadunk és örülünk neki:)

2013. febr. 21. 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Na megérkezett a válasz amire számítottam:)

Én eddig úgy gondoltam hogy idegesítő akkor lehet ha egy tényleg nagyon szép nő mondja ezt, mert arról ordít az álszerénység. De lehet hogy a többi esetben is az.

2013. febr. 21. 10:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert nem akar beképzeltnek látszani és nem csak a nők csinálják. Ráadásul nem csak erre. Bármiben, te mondjuk tudod, hogy jogos a dicséret, köszönet, akármi. Viszont ha nem cáfolod meg a köszönet mellé egy picit, akkor félsz, hogy beképzeltnek tartanak, vagy félre értenek.

Lássunk egy példát "Gyönyörű vagy", köszönöm - tudom!

Ez hogy hangzana ?

A másik verzió, ha egy nő tudja, hogy a férfi mond mindenfélét a nőnek, csak hogy imponáljon neki, olyat is ami igaz, olyat is ami nem. A nő ezzel jelzi, hogy nem vette komolyan, hanem egyfajta bóknak veszi.

Az önbizalom hiányos nem feltétlenül mond ilyet, persze előfordulhat. Őt ugyanis meglepi ha ilyet mondanak neki, leblokkol, elpirul. Inkább rövid választ ad.

Aki plusz dicséretet szeretne, arra inkább az a jellemző, hogy szid magán valami olyasmit, ami közel tökéletes és mikor megdicséri az ember, még ezt is beveti.

Végül de nem utolsó sorban, előfordul, hogy mindezekből vagy egyszerre többől is a lányban egy picike érzés és ezért nem is tudja miért mondja ezt, csak kicsúszik a száján.

2013. febr. 21. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:

A 9-es vagyok és még kifelejtettem ezt is.

"És nagyon meglepődtem, mert a srác visszakérdezett, hogy miért mit nem szeretsz magadon?:"

Ezzel ugye elvileg a nő egy csomó plusz dicséretet tudna bezsebelni. Meg ászerények tűnhet.Stb..

Viszont vannak esetek mikor pont ez a vagy hasonló kérdés a célja.

Ha megköszönöd röviden, elvileg a férfi témát válthat, elfogyhat a bátorsága, kifogyhat az ötletekből, stb..

Ha viszont győzködnie kell a nőt a jó tulajdonságairól akkor a beszélgetés fókusza továbbra is a nőn marad és azon, hogy a férfi csapja neki a szelet, miközben a férfi esetleg enélkül már az időjárásról rizsázna. Szóval ezzel akarja elérni, hogy a férfi kiterítse a lapjait.

Ez is előszokott fordulni, persze ugyanúgy atöbbi indokból is lehet egy pici melette.

2013. febr. 21. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!