Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanád az eső miatt a randit, vagy csak kifogás?
Figyelt kérdés
Ha csak a szomszéd településen találkoznátok, közel van a buszmegálló és van fedett beülős hely, ahová lehet menni randi alatt.2021. nov. 13. 19:56
A kérdező szavazást indított:
lemondanám eső miatt
kifogás
33 szavazat
1/9 anonim válasza:
Én nem, de attól másnak lehet valid indok.
2/9 anonim válasza:
Legközelebb meg napfolttevékenység vagy mágneses vihar miatt fogja lemondani. Nyáron meg a szaharai por miatt.
Talált mást, lépj tovább!
4/9 anonim válasza:
Én bevállalom, néha vagyok olyan lusta, hogy f.s időben nincs kedvem kimozdulni
5/9 anonim válasza:
Én azt vállalom be, hogy lehet elmennék, de nem akarnék amúgy, és végig puffognék.
6/9 anonim válasza:
Az ilyennek esőben megáll az élet? Dolgozni sem megy?
8/9 anonim válasza:
Ha ilyen lusta gyökér valaki, akkor bizony nem vagy neki elég fontos.
9/9 anonim válasza:
Hát nézd, én utálok elmenni itthonról esőben. Ha hív anyum vagy a tesóm, akikért meghalnék, mondhatok nemet, ha hívnak a barátaim, mondhatok nemet. Nincs sértődés. Ismeretlen embernek el kell játszanom valamit? Nem az a lényeg, hogy az igazi énemet ismerje meg?
Mert így az lesz, hogy pár hónap után majd jön az, hogy "az elején még ilyen volt, megváltozott". Nem, senki nem olyan, mint az elején, az elejét mindig eljátsszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!