Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a lánynak, hogy nem azzal beszél, aki a képen van?

Figyelt kérdés
Megkedveltem és nagyon találkozni szeretne velem és igazából mindig hárítok emiatt. Nem vagyok csúnya, csak fel akartam mérni, hogy nálam jobban kinéző srácoknak, milyen lehetősége van. Viszont arra nem számítottam, hogy egy ennyire aranyos és kedves lányba botlok. Már nem tudok több kifogást kitalálni és nem tudom mi legyen. Vagy inkább tűnjek el?

2021. júl. 15. 18:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Legyél őszinte. Megérdemli, hogy ő mondjon nemet, ha már ekkorát hazudtál.
2021. júl. 15. 18:36
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Mondd el az igazat és tűnj el. Velem volt már ilyen, nagyon kiakadtam. A barátja képeit használta fel, ő értesített róla.. Össze is jöttem vele utána:D
2021. júl. 15. 18:36
 3/28 anonim ***** válasza:
95%

Eleve átverted.

Ha felfeded magad, ha nem, esélyed nulla.

Kezdd elölről a "véletlen" ismerkedést, más email-címről

és a saját képeddel.

Ha nem megy, akkor jó tanulópénzt fizettél.

2021. júl. 15. 18:37
 4/28 anonim ***** válasza:
98%
Aztán majd ha kiábrándul jössz ide szidni a gonosz nőket...
2021. júl. 15. 18:37
 5/28 anonim ***** válasza:
96%

Jó nagy hülye voltál, már bocs.

Igen, mondd el az igazat. Egyrészt azért, hogy szerencsétlen lány ne higgye azt, hogy ő rontott el valamit, másrészt, kb. ez az egyetlen esélyed, hogy esetleg pozitívan jöjj ki a történetből (amit kötve hiszek amúgy).

2021. júl. 15. 18:38
 6/28 anonim ***** válasza:
96%
Ez nagyon gáz. Te örülnél neki, ha ő nem is az lenne akinek mondta magát, hanem valaki tök más? Aki egyáltalán nem tetszik külsőre és még hazudott is?
2021. júl. 15. 18:41
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Csak akkor jönnél ki max jól, ha sokkal helyesebb vagy mint a kamu profilod.
2021. júl. 15. 18:41
 8/28 anonim ***** válasza:
97%
Dejó most miattad megint az összes férfi idióta lesz szerinte. Grat
2021. júl. 15. 18:55
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szánalmasnak talállak. Velem ugyan ezt megcsinálta egy srác, és teljesen összetört. Ha lenne benned egy kis korrektség, felfednéd magad, aztán békén hagynád, de gondolom ez nem fog megtörténni, ahogy az esetemben sem történt. Úgy látszik egyre több ilyen jellegű történet, és újabbnál újabb defektes ember kerül elő, miközben nincs tisztában vele, mit okoz ezzel a másiknak. Ha csak eltűnsz sokkal nehezebben fogja tudni feldolgozni, mintha lezárnátok. De legyél csak nyugodtan önző, aztán sz@rd le esetleg, mit okozol neki. 👏
2021. júl. 15. 18:59
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Amit 8-as írt teljes mértékben benne van a pakliban. Ezek után megint időre lesz szegénynek szüksége, hogy újból bízni tudjon a férfiakban.
2021. júl. 15. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!