Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a lánynak, hogy nem azzal beszél, aki a képen van?

Figyelt kérdés
Megkedveltem és nagyon találkozni szeretne velem és igazából mindig hárítok emiatt. Nem vagyok csúnya, csak fel akartam mérni, hogy nálam jobban kinéző srácoknak, milyen lehetősége van. Viszont arra nem számítottam, hogy egy ennyire aranyos és kedves lányba botlok. Már nem tudok több kifogást kitalálni és nem tudom mi legyen. Vagy inkább tűnjek el?

2021. júl. 15. 18:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
hat ez gaz, en egy ilyen huzas utan tuti nem akarnek talalkozni veled, legyel akarmilyen jofej is.
2021. júl. 15. 19:06
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

Megválaszoltad. Hogy lehetsz ekkora nyomorék? Hazudsz már a legelején? Ezért azért amazért? 0 önbecsüléssel mit vársz? Mit hittél, sose fog kiderülni?

Komolyan, ekkora trógert.

2021. júl. 15. 19:14
 13/28 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
95%

Szánalmas vagy. Mégis mire gondoltál akkor, amikor a kamufotót elküldted? Nem gondoltál arra, hogy átb#szol valakit? Nem gondoltál arra, hogy ha komolyabban érdeklődik irántad, akkor hogyan fogod kimagyarázni?

Nem csodálom, hogy semmi bizalom nincs az emberekben a másik nem iránt.

2021. júl. 15. 19:14
 14/28 anonim ***** válasza:
17%

Istenem, lincseljétek már meg!

Ahogy írta, ő sem ronda, csak éppen nem az a feltűnően jóképű fazon, mint a képeken.

Akkor most a lány nem is felszínes, ugye?

2021. júl. 15. 19:30
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
14# Te miről beszélsz? Persze, hogy meglincseljük. Te is beteg vagy, ha szerinted normális dolog másnak kiadnia magát. Itt köze nincs a külsőségeknek a témához. Lehetne tőlem ezek után helyesebb is, mint a képen, amit küldött, sem kellene, mert egy hazug beteg fa@.
2021. júl. 15. 19:35
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy ezzel sajnos nem csak magadra hozol szégyent, hanem a saját nemedre is.

Egy férfi csinál f@szságot, ugyanúgy vele az élen egykutya lesz a többi is.

Grat.

2021. júl. 15. 19:45
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

"stenem, lincseljétek már meg!

Ahogy írta, ő sem ronda, csak éppen nem az a feltűnően jóképű fazon, mint a képeken.

Akkor most a lány nem is felszínes, ugye?" LOL és el is érkeztünk ahhoz ismét, hogy a nő hibás és számító. BESZAROK RAJTATOK.

2021. júl. 15. 19:55
 18/28 anonim ***** válasza:
12%
Ez azért van mert átlag nők válaszra sem méltatják átlag pasikat, az összes csaj a felső 10%-ra nyomul, a kerdezőnek ebből lett elege, végre kommunikálni akart a másik nem kepviselőjével, amugy meg kölcsönös a vonzalom, jókat dumáltok, biztos benne is elindult valami.
2021. júl. 15. 19:56
 19/28 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes összes átlag haveromra jut vagy 3 nő és nem, nem adoniszok nem is hú, de helyesek. :D Sőt volt aki kért tőlem tanácsot itt priviben , hogy helyes e, az jobban is nézett ki náluk. Na ilyenkor mi van? Mit mondtok ilyenkor? Biztos hazudok :D Inkább csak fullba nyomjátok a kretént és erre húzzátok rá, hogy az álag nő a 10/10-es pasikra megy. Szánalom.
2021. júl. 15. 20:01
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
18# Te is szánalmas vagy, mint ezek a beteg fazonok. :D Én átlag nőként, egy átlag pasival ismerkedtem, pont le@artam, hogy néz ki, mert annyira megfogott. És érdekes velem is ugyan ez történt. Na hagyjuk. Kíváncsi lennék, hamár ennyire a külsőségek felé viszitek, hogyha te ismerkednél egy nővel, aki Victoria Secretnek adja ki magát, majd kiderülne, hogy Soma Mama ülne a másik oldalon, a hozzád hasonló mennyire akadna ki. Jól sejtem, ha azt írom, hogy nagyon. :D
2021. júl. 15. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!