Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a lánynak, hogy nem azzal beszél, aki a képen van?

Figyelt kérdés
Megkedveltem és nagyon találkozni szeretne velem és igazából mindig hárítok emiatt. Nem vagyok csúnya, csak fel akartam mérni, hogy nálam jobban kinéző srácoknak, milyen lehetősége van. Viszont arra nem számítottam, hogy egy ennyire aranyos és kedves lányba botlok. Már nem tudok több kifogást kitalálni és nem tudom mi legyen. Vagy inkább tűnjek el?

2021. júl. 15. 18:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem is értem miért kell ekkora barosmágot csinálni, hogy megnézed hogy egy átlag feletti pasinak milyen esélyei lennének, és és csinálsz egy fake profilt aztán kamzol összevissza egy rendes lánynak. Lehet hogy az a lány beszélgetett volna veled akkor is ha a valódi arcoddal próbálkozol, de ezt már sosem fogod megtudni. Elrontottad, de nagyon. És igen, nem csak a nemedre hoztál szégyent ezzel, de a lányban is jó időre elültetted a bizalmatlanságot.
2021. júl. 15. 20:03
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
#20 XDDD ez jó és teljes mértékben igazat adok neked.
2021. júl. 15. 20:04
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Na senki nem akar éredmben válaszolni? Hol vagytok ilyenkor incelek?
2021. júl. 15. 20:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Jól sejtem fiú, csak kipróbálni akartad magad ismerkedésben lazán, semmi komolyat ezért kamu képpel nem veszthettél semmit?

Csak hát közben bekomolyodott amire nem számítottál. Így felelőtlenül játszottál a lány szívével és a magadéval is ha belegondolsz.

Én azt tenném hogy ha tényleg te vagy neki érdekes a személyiséged akkor rávezetném hogy ez egy könnyed szórakozásnak indult de bekomolyodott és hát ez meg ez van.

És feladnád neki döntésre a kérdést.

De legalább őszinte lennél végre egyszer.

2021. júl. 15. 20:34
 25/28 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom de gerinctelen vagy! 🤢

Én tuti nem beszélnék, találkoznék ilyen emberrel ezek után, ezért rossz neten ismerkedni egyébként.

Ahogy látom megjöttek az incelek is amúgy! 🥱😃

2021. júl. 15. 20:42
 26/28 anonim ***** válasza:
53%

"amugy meg kölcsönös a vonzalom"

Igen, a lány vonzódik a kamu képeken látható fiúhoz :D

A kérdező biztos egy kedves-rendes srác, akinek a lelke szép.

2021. júl. 15. 21:59
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Pont ide illő film hasonló netes szituban: Pierre Richard - Magas ősz férfi társat keres.
2021. júl. 15. 22:55
 28/28 anonim ***** válasza:
87%
Remélem, ő is olyan őszinte, mint te, és valójában egy fekete, nagyfarkú pasi😂Sok boldogságot!
2021. júl. 15. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!