Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy lánynak hogy nem akarok tőle semmit úgy, hogy ne haragudjon meg rám?
Őszinteség! Jólesni nem fog neki, azt nem tudod megoldani, mindenképp rosszul fog esni neki. Ha rendesen közlöd, akkor megharagudni nincs oka, ha mégis megteszi, akkor az az ő baja.
Olyasmit írnék, hogy "bocs, de nem vagy a típusom/ nem erre számítottam, ez nekem nem fog működni". Ennyi.
„.És én is azt szoktam mondani hogy nem a külső számít. Most mégis a külseje miatt akarom visszautasítani. Bezzeg ha 60 kilós jó alakú lány lenne már ott lennék nála. Egy szemétnek érzem magam.”
De a külső is számít, a férfiaknak is ugyanúgy, sőt még jobban, mint a nőknek. Csak utána a kérdéseknél letagadják, hogy felszínesek lennének, és a jó személyiség háttérbe tudna szorítani egy előnytelen külsőt. Nem lenne ezzel probléma, ha nem akarnák ezt itt bemesélni mindenkinek, hogy a gonosz nőknek számít csak a külső. Jogod van nem vonzónak találni valakit, csak ne hazudj róla, hogy te nem vagy ilyen. Ezt azért írtam le, mert kissé sok már ezen az oldalon az olyan írás, ahol a férfiak kb. úgy próbálják beállítani, hogy nekik a külső valami sokadrangú dolog lenne. Szóval bocsi a kifakadásomért.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, őszintén írd le neki, hogy nem találod vonzónak a külseje alapján. Nem megbántani szeretnéd, de nem tudnád elképzelni, hogy párkapcsolatot alakíts ki vele emiatt. Az őszinteség, még ha pillanatnyilag rosszul is esik neki, mindig célravezetőbb, egyenesebb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!