Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy lánynak hogy nem akarok tőle semmit úgy, hogy ne haragudjon meg rám?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem az interneten egy lánnyal.Képet is küldtünk egymásnak.Én tetszem neki,viszont ő nem tetszik nekem.Egyébként kedves,jól el lehet vele beszélgetni.Ráadásul ő is egyedül van meg én is de ez mégsem fog menni mert nekem nem jön be.Most még lelkiismeret furdalásom is van.
2018. júl. 28. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Őszinteség! Jólesni nem fog neki, azt nem tudod megoldani, mindenképp rosszul fog esni neki. Ha rendesen közlöd, akkor megharagudni nincs oka, ha mégis megteszi, akkor az az ő baja.

Olyasmit írnék, hogy "bocs, de nem vagy a típusom/ nem erre számítottam, ez nekem nem fog működni". Ennyi.

2018. júl. 28. 21:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért is van lelkiismeret furdalásom mert legalább 100 kilós a lány.És én is azt szoktam mondani hogy nem a külső számít.Most mégis a külseje miatt akarom visszautasítani.Bezzeg ha 60 kilós jó alakú lány lenne már ott lennék nála.Egy szemétnek érzem magam.
2018. júl. 28. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad, nem tehetsz arról, mit tartasz vonzónak. Nem járhatsz vele csak hogy ne sértsd meg. Ne legyél durva, de legyél egyenes.
2018. júl. 28. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
A külső nem számít, hja, a baj az, hogy az ilyen túlsúly nem csak esztétikai kérdés. Itt egészségi, életmódbeli, felfogásbeli gondok is vannak, ezért van a legtöbb emberben erős elutasítás akár tudat alatt a túlsúly felé. Rendes, lelkiismeretes fickónak tűnsz, hidd el, nincs abban semmi, ha megmondod, hogy nem jön be.
2018. júl. 28. 21:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Kedvelem,mert rendes meg talán azért is nem mondtam meg neki hogy nem tetszik mert abban bízok hogy a kedvessége miatt nekem is meg fog tetszeni.De sajnos nem tetszik, hiába rendes.
2018. júl. 28. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút érthető, nincs ebben semmi, hidd el.
2018. júl. 28. 21:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom őt mert most boldognak tűnik.Mióta így elhízott nem volt barátja és most örül hogy engem megismert.
2018. júl. 28. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez az ismerkedés során mindig benne van a pakliban, hogy a másiknak mégsem jövök be. Ha olyan kedves, normális, ahogy írtad, akkor meg fogja érteni.
2018. júl. 28. 22:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendes lány,megérdemelne egy rendes fickót.Remélem meg fogja találni.
2018. júl. 28. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

„.És én is azt szoktam mondani hogy nem a külső számít. Most mégis a külseje miatt akarom visszautasítani. Bezzeg ha 60 kilós jó alakú lány lenne már ott lennék nála. Egy szemétnek érzem magam.”

De a külső is számít, a férfiaknak is ugyanúgy, sőt még jobban, mint a nőknek. Csak utána a kérdéseknél letagadják, hogy felszínesek lennének, és a jó személyiség háttérbe tudna szorítani egy előnytelen külsőt. Nem lenne ezzel probléma, ha nem akarnák ezt itt bemesélni mindenkinek, hogy a gonosz nőknek számít csak a külső. Jogod van nem vonzónak találni valakit, csak ne hazudj róla, hogy te nem vagy ilyen. Ezt azért írtam le, mert kissé sok már ezen az oldalon az olyan írás, ahol a férfiak kb. úgy próbálják beállítani, hogy nekik a külső valami sokadrangú dolog lenne. Szóval bocsi a kifakadásomért.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, őszintén írd le neki, hogy nem találod vonzónak a külseje alapján. Nem megbántani szeretnéd, de nem tudnád elképzelni, hogy párkapcsolatot alakíts ki vele emiatt. Az őszinteség, még ha pillanatnyilag rosszul is esik neki, mindig célravezetőbb, egyenesebb megoldás.

2018. júl. 28. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!