Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy lánynak hogy nem akarok tőle semmit úgy, hogy ne haragudjon meg rám?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem az interneten egy lánnyal.Képet is küldtünk egymásnak.Én tetszem neki,viszont ő nem tetszik nekem.Egyébként kedves,jól el lehet vele beszélgetni.Ráadásul ő is egyedül van meg én is de ez mégsem fog menni mert nekem nem jön be.Most még lelkiismeret furdalásom is van.
2018. júl. 28. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az o hibàja is hogy elhanyagolta magát ezért ne érezd rosszul magad .Mindenkinek màs az etalon.Am az màs lenne ha vmiért nem tudna lefogyni akkor még sajnàlnâm is .
2018. aug. 26. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!