Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a lánynak, akit megkedveltem, hogy kamu profil vagyok?
Sehogy.
Olyan srácból rengeteg van, akivel jól el lehet dumálni, vagy vicces, kedves, megértő stb, ebben semmi extra nincs.
Megérti-e, hogy átverted? Persze.
Azért akik kamuprofilról írnak általában nem arról híresek, hogy ők maguk olyan jó külsővel megáldott vonzó emberek lennének. Gyanítom. A kérdező már megunta a sok visszautasítást és kudarcot, ezért regisztrált kamu profillal. Gondolom jólesett neki végre, hogy egy nőtől elfogadást kap. Illetve ez is megerősítette a külsőségek fontosságáról.
Szerintem mondd el. Úgyse tudod sokáig húzni ezt a dolgot. Valószínűleg el fog küldeni a francba, de legalább nem fogsz agyalni tovább rajta. Arra fog hivatkozni, hogy átverted, de valójában csak arról lesz szó, hogy a valódi külsőd nem elég jó neki.
Mert hát gondolom nem arról van szó, hogy te görög isten külsejű pasi vagy, aki beregisztrált latin macskóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!