Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ nok, milyen profil kelti fel az erdeklodeseteket parkereson es melyik lomboz le? A szoveg resze erdekelne.
#1-es annyira tipikus. :D
Olvasni nem akar, (vagy nem tud) kommunikációs készség nulla, de a képeket nézegeti mint a mesekönyvben. :D
Na kb ilyenekkel van tele a társkereső...
Nem kell közhelyes szöveg ,csak tények pár szó magáról.
A többi ugyis beszélgetés során derül ki.
A legfontosabb a helyesírás.
Komoly kapcsolatot keresek, ezért a "minden nőt a farkamra húzok" című monológ nem igazán érdekel. Ha nem is mesél magáról a férfi hosszasan, legalább alapvető dolgokat osszon meg az adatlapján.
Én többször zárok ki pasit szöveg miatt, mint ahányszor megtetszik, amit kiír.
Anyagi, végzettségi rész, poén nem szimpatikus, az se, ha kiírja, hogy a nők agyára vagy bármelyik másik részére gerjed.
Legyen nyílt, őszinte és írja le, ami épp a fejében van. Akár az, hogy “olyan rendes vagyok, annyira igyekszem, miért nem talállak már meg?” de az is teljesen rendben van, hogy “ 30as vagyok, apa akarok lenni vagy 10 éve, mégsem jön össze”, de az is, hogy “húzz jobbra, ha megláttad egy kis részét annak, ami bennem van” “sok dolog zavar az életemben, de legjobban egy társ hiányzik” “egy igazán nekem való nőre van szükségem” lehetne még egy csomó más, a lényeg, hogy őszintének hasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!