Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen a jó Tinder profil?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen a jó Tinder profil?

Figyelt kérdés
Egy nem túl jól kinéző srác, milyen jó profilt tud csinálni ami miatt több esélye lehet?
2019. máj. 11. 17:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Ha már a külsőd nem jó, villants mással!

Menő helyeken készült fotó, meg a "kormányos"!

Kormányos: [link]

2019. máj. 11. 17:49
 2/13 A kérdező kommentje:
De nem gáz kocsival pózolni?
2019. máj. 11. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
1es, ez tényleg menő, mintha most jöttél volna a borsodi putrisorról fukszot villantani.
2019. máj. 11. 17:53
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

3.-nak.

Taníts mester!

Mivel kell pózolni? Diplomákkal, háttérben az ELTE épülete?

Vagy amint egy gyereket műtök?

Vagy egy olyan képet toljak fel, amint bébipandád cumiztatok?

2019. máj. 11. 18:04
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell pózolni. Kivéve, ha pávián vagy, és a piros s3ggeddel akarod a fajtársaid tudomására hozni, hogy párosodási időszak van a majomcsapatban.
2019. máj. 11. 18:54
 6/13 Diavolino44 ***** válasza:
90%

Nem csaj vagyok. De a hobbim lett mostanában az online ismerkedés.

Renteg anyag van fent, csak googlizz ra. Rengeteg dologra kell figyelni. Nekem van olyan képem amin 4 óra munka eredménye volt. 300 képből egy sem volt, amire azt mondtam volna, nah igen ez ütős. Márpedig az 5-6 képedbol mindnek utosnek KELL lennie.

Csinálj egy screenshootot s küld at.

2019. máj. 11. 19:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Diavolino44: Írj légy szíves pár konkrétumot.

Egyébként szerintem normális, mosolygós, magabiztos képek. Sok (normális) lánynak nem jön be a pózolás, meg a napszemüveges képek... Persze attól függ, milyen lányt akarsz találni. Aki "nem normális", vagy csak alkalmi, annak pont ez jön be.

2019. máj. 11. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Normális képek(lehetőleg ne csak 1-2) és egy korrekt rövid bemutatkozás :)
2019. máj. 11. 20:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyszerű, jó ízlésű fotók. Nekem tetszik például, amikor azt látom, hogy kicsit művésziesek a képek.
2019. máj. 11. 20:32
 10/13 Diavolino44 ***** válasza:

7#

Most azt kéred mondjam el az élet értelmet így gyorsba.

Bocsi de ez így baromi hosszú lenne.

Inkább csak arra reagálok amit irtal.

De kell pózolni, ha megnézed a képeket amik neked tetszenek azok nagy része pózolt. A nehézség az az, hogy az ne tűnjön pózolasnak, hanem elkapott pillanatnak.

Illetve 1 kép, leginkább az első, simán lehet az a classzikus pózolt kep, felalakos vagy simán egy “headshot” portré. Nem csucsorites szelfirol beszélünk. Hanem akar egy művészi képről.

2019. máj. 12. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!