Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a Tinder feldob olyan profilt is, aki ezer éve nem lépett be Tinderre, vagy csak olyanokat dob fel, aki aktív az oldalon?
Ha nem lépett be, de meg van az alkalmazás a mobilján, akkor feldobhatja szerintem.
Sõt olyankor is, amikor törölve van az alkalmazás. Nálam volt erre példa, az egyik ismerõsöm mondta, hogy látott tinderen, pedig letöröltem.
Úgy tudom, hogy valamilyen formában jelzi az app, hogy inaktív vagy, de nem törõl a rendszerbõl.
Tudtommal minél aktívabb vagy, annál relevánsabb vagy. Azt viszont számba kell venni, hogy férfitöbblet van, te mondjuk férfiként két nap alatt minden jobbra húzásodat elhasználod, maximális távolság be van állítva, aztán észreveszed, hogy 3. nap végén már nem talál új embert a közeledben. Na ez lányoknál nagyon ritka eset, mert 1: ők jóval kevesebb időt töltenek Tinder-en, azaz kb. sosem használják el a napi 50-es limit-et, 2. rengeteg férfi profil van. Egy belső Tinder-es "kasztrendszer" működik, minél népszerűbb vagy, azaz minél gyakoribb match-ed van, illetve milyen nőkkel is(ez is számít), akkor először fog mutatni és olyan nőknek akik szintén a te "szinteden" vannak. Azaz ha alig van match-ed, a rendszer elkönyvel egy 2/10-nek és olyan nőknek nem fog mutatni aki a rendszer szerint 10/10-es. Persze ez nem kizárt, hogy megjelensz párszor egy-két ilyen nőnek, de nem olyan valószínű.
Aki meg fizet, elsőként jelenik meg a nőknek, utána az aki minél aktívabb és úgy tovább. Persze a legnagyobb szűrő és faktor még mindig a távolság, mert általában azt dobja hamarabb eléd aki közeledben van, igazából "erre" épül az egész dolog.
Na most ez mind képzeld el fordítva és megkapod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!