Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen a jó Tinder profil?
A múltkor olvastam egy kommentet ahol azt írta a srác, Hogy elment profi fotóshoz, fizetett neki 50k-t, és lett végül egy olyan képe, ami nem is hasonlít rá, de végül hatvanyozottan többen reagálnak az uzeneteire.
Csinálj olyan képet, amin jobban nézel ki! Máshogyan nem fog menni. Kivéve ha anyagias nőket keresel, nekik elég egy jó autó vagy egy egzotikus nyaralást tartalmazó kép.
Én tinderen ismerkedtem sokáig, a mostani barátomat is ott ismertem meg.
Lehet hogy egyedi eset vagyok, de a félmeztelenül, vagy kocsival, kormány mögött pózolós képekkel villogó férfiakat azonnal kilőttem.
Legyen inkább vmi természetes, esetleg humoros fotó, mondjuk hobbi közben. A kicsit művészies képek, vagy távolabbi fotók is jól jöhetnek. A bemutatkozás részt töltsd ki, ne legyen nyálas, vagy önsajnáltató, de szóljon rólad. Volt olyan fiú aki fotó alapján nem tetszett, de a be mutatkozó szöveg alapján nagyon szimpatikus volt, jobbra húztam, még randiztunk is. (Nem ő lett a párom, de szerintem gyorsan "el fog kelni" ő is)
Egyébként mi a gond a külsőddel?
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!