Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem, vagy egyaltalan mikor lehet?
Szoval az van, hogy van egy csaj akivel masodjara talalkozgattam/randizgattam, csak az lenne a baj, hogy volt egy 7eves kapcsolata, de annak csak kb fel eve.(neki az volt az elso es senki mas). Szerintetek hanyadik ilyen talalkan lenne valami eselyem h tovabb lepjunk, vagy hogy legyen valami? Egyaltalan van ra esely? Bejohetek-e neki valamennyire, vagy most nem akarna komoly kapcsolatot?
Ha segit, ami nekem jolesett, hogy vegiginezte a profilomat, hisz emlitett jo regi kepeket rolam, megadta a telefonszamat meg talalka elott es arra a kerdesre, hogy talalkozhatunk meg, azt mondta, hogy majd hivjam.
Tapasztalaitokat/velemenyeidet elore koszonom.
Nem vagy magabiztos. Majd egy magabiztos pasival osszejon ne aggodj! 😊
Mi a rakert meselte el h mi volt ez elott.. Nincs tul az exen! Nincs is nagyobb pofaraeses mint mikor a csaj/hapsi a randin az exrol beszel!
Az exes tema veletlenul jott fel (es nem is most), egyikunk se akarta, s akkor mar meseltunk minimalisan mind a ketten.
Nem gondolom, hogy nem vagyok olyan magabiztos, csak meg nem voltam olyan novel akinek ilyen hoszzu kapcsolata lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!