Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen egy jó profil?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen egy jó profil?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen egy megnyerő ó Tinder profil?

A kocsival való pózolás meg a nyaralós képek gázak? Milyet képet érdemes csinálni?

2020. júl. 21. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
a célközönségedhez érdemes igazitani. akivel dolgod van, észre fog venni téged
2020. júl. 21. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Vicces
2020. júl. 21. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tinderezek, bár próbáltam, de nem jött be. Annyira erőltetett, kb úgy éreztem mindenki (köztük én) hirdeti magát, hogy gyertek, engem válasszatok. Én éreztem gáznak már néhány pasit, maga helyett a kiírása meg pózolós, “menő gyerek vagyok” fotói miatt. Szerintem felejtsd el az online és személytelen ismerkedést. Férfiként te bàrmikor kezdeményezhetsz egy nőnél. Ha határozottan és normálisan oda mész pl. egy bárban egy nőhöz, mi a legrosszabb ami történhet? Max azt mondja nem érdekled. Mész tovább. Ebben semmi gáz nincs. A tinderrel viszont nagy a gáz.
2020. júl. 21. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem például kifejezetten irritál, mikor egy srác valamilyen kigyúrt vagy autós képet rak ki magáról. Még ha helyes, akkor is balra húzom, mert nekem ez nagyon nem imponáló. Olyan képeket rakj ki, amiről látszik, hogy mi érdekel, például ha gitározol, akkor egy gitározós képet, mert akkor már egyből tudják az érdeklődési körödet. Én például szeretem a humoros bemutatkozásokat, de ha a képek beszédesek, akkor az se muszáj.
2020. júl. 22. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:
De ha valakinek az autók az érdeklődési körei és autókkal foglalkozni, netán versenyez?
2020. júl. 22. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor okés, csak ne az legyen a lényeg, hogy milyen drága kocsid van.
2020. júl. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!