Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hova tennétek? Szerintetek csak kifogás, vagy igaz?
Figyelt kérdés
A csaj akivel ma este randiztam volna hajnal 5 kor írt egy üzenetet hogy éjjel a húga belázasodott, és neki kell dokihoz vinnie, és aztán nála lesz amíg az anyjuk érte tud jönni, ezért nem hiszi hogy a randira el tudna menni. De ha nagyon akarok találkozni felmehetek hozzá egy teára, mert a húga valószínű aludni fog. De nem hiszem hogy a teához kiöltözne meg sminkelne, meg az éjszakázás miatti karikás szemek se jönnének be, szóval nem tudom mit mondjak neki? Mi van ha csak magához akar felcsalni, és a húga ott sincs? Mit gondoltok? 27F2021. febr. 19. 07:04
1/16 anonim válasza:
Nem pont a nők szoktak magukhoz felcsalni. Ha így neked nem jó, akkor tegyétek át az időpontot.
2/16 anonim válasza:
Azt, hogy neked még nem való kapcsolat 🤦♀️
3/16 anonim válasza:
A magadfajtak miatt gondolnak a nok rank ferfiakra ugy ahogy
4/16 anonim válasza:
Így én se raniznék már nem azért....
Tegyetek át máskorra, amikor csak 2en vagytok.
5/16 anonim válasza:
Menj fel! Hátha azt akarja, hogy dugd meg!
7/16 anonim válasza:
Szegény férfi, gondoljátok el, felmegy a lakásra és egy karikás szemű vámpír ráugrik és kiszívja a...
Rossz hírem van, ha valaha kapcsolatod lesz a távoli jövőben: a nők nem fognak mindig jól kinézni neked.
8/16 anonim válasza:
Felajánlotta, hogy még így is találkozhattok, de írásodból úgy látom csak dugni akarsz, ami így nem lenne meg. Remélem erről ő is tud.
9/16 anonim válasza:
Hú de szánalmas vagy:D Szerinted a nő ha reggel felébred melletted, (mondjuk ilyen sosem lesz, mert a prostitól egy óra után hazajössz), ki lesz sminkelve és illatos lesz?:D
Amúgy meg, ha lázas a húga, jelenleg pont nem mennék át hozzá. Nem tenne jót mondjuk a nagyidnak, ha utána találkozol vele, és lélegeztetőgépre kerül.
10/16 anonim válasza:
Szerintem gáz vagy és nem való neked egy normális kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!