Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hova tennétek? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hova tennétek? Szerintetek csak kifogás, vagy igaz?

Figyelt kérdés
A csaj akivel ma este randiztam volna hajnal 5 kor írt egy üzenetet hogy éjjel a húga belázasodott, és neki kell dokihoz vinnie, és aztán nála lesz amíg az anyjuk érte tud jönni, ezért nem hiszi hogy a randira el tudna menni. De ha nagyon akarok találkozni felmehetek hozzá egy teára, mert a húga valószínű aludni fog. De nem hiszem hogy a teához kiöltözne meg sminkelne, meg az éjszakázás miatti karikás szemek se jönnének be, szóval nem tudom mit mondjak neki? Mi van ha csak magához akar felcsalni, és a húga ott sincs? Mit gondoltok? 27F

2021. febr. 19. 07:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Istenem mekkora szánalmas @ vagy... a csaj simán szólt előre mi van, és volt olyan jó fej hogy ne érezd magad átverve felajánlott a teát.

Figyelj... szerintem hagyd, had legyen normális pasija egyszer.

2021. febr. 19. 08:24
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Jaj te szegény.....
2021. febr. 19. 10:34
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Hányadik randiról beszélünk?

Én megmondanám neki, hogy nem szeretnél zavarni, se őt se a húgát, de, ha a húga elaludt, akkor szívesen felhívod telefonon, ha nem akar akkor lefeküdni ő is aludni. Ha hajnali 5-kor írt, akkor nem sokat aludt este ő sem. Esetleg megkérdezni, hogy kell-e segítség, ha régebb óta ismered...

2021. febr. 19. 12:28
 14/16 exronin ***** válasza:
100%
Ehh, te ugye még sosem ébredtél nő mellett?
2021. febr. 20. 08:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy beteg gyereket kimozdítottak otthonról? Miért nem a nővére ment el hozzájuk? Mondd neki, hogy most akkor hagyjuk ki ezt a randit, ha valamiben tudsz segíteni a gyereknek, akkor szóljon, kocsival (ha van neked) hazavinni v. orvoshoz vinni. De megkérdezheted, miért vitték hozzá a beteg gyereket, miért nem fordítva történt, de most hagyjátok ki a randit.
2021. febr. 20. 12:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem volt beteg (vagyis nem tudták) váratlanul lázasodott be. Ja és nem covid nyugi.
2021. febr. 20. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!