Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok a második randit, hogy inkább sörözni menjetek a haverokkal?
Ma délután találkoztunk volna de dél körül írt, hogy a haverjai hívták összeülni sörözni és mivel már rég volt ilyen, inkább halasszuk el emiatt a randit. Az előző randink előtte hétvégén volt.
Ez azért nem teljesen normális indok, nem? Nekem ezután nincs sok kedvem találkozni a pasival (bár nyilván neki sem sok kedve volt velem :D).
Veletek volt már ilyen, hogy furcsa vagy abszurd indokkal mondta le a másik fél a randit?
Hát furcsa. De az sem jó jel hogy még csak 2. randi lenne és te itt beszéld ki.
Én az ilyen csajokat dobom mint te aki a neten beszél ki.
6 os nem beszèlte ki, mert nem nevezte meg csak tanàcsot kèrt tőlünk.
7es igen vannak haverok, akik örök ervenyüek,de egy sörözèsre hivatkozni egy randevuval szemben kicsit èretlensèget mutat. Lehet hogy nagyon fiatal vagy ès ezèrt nem èrzed,de majd ha idősebb leszel ràjössz. Arra is ràjössz hogy ha egy làny neked ilyen baromsàgokra hivatkozva lemond egy randit az nem akar tőled semmit. Meg majd arra is ràjössz hogy ha ilyen kocsmàzós sörözős leszel, senki sem fog szòbaàllni veled.
Őszinteség szép dolog, ugyanakkor randi időszakban inkább sörözni ismerkedés helyett rossz ómen. Számomra azt jelentené, nem fogtam meg és csak unaloműző vagyok.
Nekem akivel jól sikerült a randi, mindketten nagyon vártuk a következőt, akivel pedig nem, összeegyeztethetetlen volt a következő alkalom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem kibeszélni akartam, csak tanácsot kérni.
Amúgy nem beszéltünk meg mára találkozást, azt írta majd keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!