Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok a második randit, hogy inkább sörözni menjetek a haverokkal?
Figyelt kérdés
Ma délután találkoztunk volna de dél körül írt, hogy a haverjai hívták összeülni sörözni és mivel már rég volt ilyen, inkább halasszuk el emiatt a randit. Az előző randink előtte hétvégén volt.
Ez azért nem teljesen normális indok, nem? Nekem ezután nincs sok kedvem találkozni a pasival (bár nyilván neki sem sok kedve volt velem :D).
Veletek volt már ilyen, hogy furcsa vagy abszurd indokkal mondta le a másik fél a randit?
2022. okt. 8. 23:23
12/19 anonim válasza:
Meg lehetett volna ezt oldani úgy is, hogy pár órát veled tölt, este meg haverozik. Ha akarta volna. Szerintem nem érdekled annyira.
13/19 anonim válasza:
"rég volt ilyen" egy éve vagy mi az a rég? Akkor még érthető, de egyébként nevetséges. Szimplán érdekesebbek voltak neki a haverjai, szerintem ne foglalkozz a pasival. Egyébként se kedvelem az olyan embert, aki egy előre leszervezett programot ilyesmi miatt le mond, ez nem egy fix dolog, amire mondjuk jegyed van és nem ismérlődhet. Jövő héten nem tudott volna találkozni a haverokkal, emergency volt a piálás? Ugyan már.
14/19 anonim válasza:
Csak megmutatta, hol a helyed, pszichológiai csapást mért az egódra. Toxikus, kerülendő. Ne akarj megfelelni annak aki nem tisztel.
15/19 anonim válasza:
Ha neked fontosabbak a haverok menj velük,de nőd ne legyen!! Szegény jobbat érdemel,mint te
16/19 anonim válasza:
Keress mást. Ha keres, mond meg hogy már új pasival randizol, aki nem randi helyett jár sörözni.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítő válaszokat!
Szerintem a heti egy találkozás amúgy is kevés de egy ilyen ok miatt lemondani, kicsit kiábrándító.
2022. okt. 9. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!