Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A chadeknek fenn van tartva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A chadeknek fenn van tartva egy csinos lány?

Figyelt kérdés

Megfigyelésem szerint a csinosabb lányok mind ugyanolyan fejű (szögletes sok derékszöggel) srácokkal vannak.

Ez a mai férfi szépségideál? Uniformizáltak az igények?

2023. jún. 16. 09:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
30%

30

Ennyike? Már ki is fogytál az "érvekből"?

2023. jún. 16. 17:08
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
30-as, irj neki, legalabb addig is foglalkozik vele valaki :-D
2023. jún. 16. 17:10
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

31

Milyen érv, gyökér? :D Ronda vagy, de szép nő kéne. Erre nincsenek érvek. Felőlem nyugodtan csorgathatod a nyálad szép/átlagos nőkre.

2023. jún. 16. 17:16
 34/41 anonim ***** válasza:
30%
Én egyáltalán nem ácsingózom szép nők után. Nekem teljesen elég lenne halálomig egyetlen egy középszerű nő. Csak annyit kérek hogy ne legyen mosdatlan, rohadó fogó, és elhízott. De egyáltalán nem kell hogy ne legyen rajta felesleg, nem várok el sportos fitt 50 kilós nőt. Simán megfelelne egy 60-65 kilós nő egy átlag 165-170 centihez számolva. Az arca is mindegy amíg nem objektívan is torz és fogyatékos. Öltözködése se kell hogy drága divatos legyen. Én egyetlen ilyen nővel boldog lennék.
2023. jún. 16. 17:19
 35/41 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg ez is szinteden feluli, ha nem kellesz egynek sem.
2023. jún. 16. 17:22
 36/41 anonim ***** válasza:

34

Na és te átlagos vagy átlag alatti vagy?

2023. jún. 16. 17:31
 37/41 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen átlagos vagyok és az a szintem amit leírtam. Csak az úgy nehéz ha egy 65 kilós nő is azt hiszi hogy bombázó, szépségideál és csak a kifejezetten jóképű férfiak jöhetnek nála szóba.
2023. jún. 16. 17:34
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teljesen atlagos wleg szubjektiv. A lenyeg ugyis az, hogy a kiszemeltednek tetszel vagy sem. Egy no sem fog olyannal osszejonni, akihez nem vonzodik.
2023. jún. 16. 17:54
 39/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a derékszögűségre buknak hanem hogy sportos (kigyúrt), férfias, jól kinéző , nagyszàjú enyhén pimasz, nehezen irànyìtható azaz nem papucs.. Ha valamelyik hiànyzik akkor màr buktad a chadséget
2023. jún. 24. 02:47
 40/41 anonim ***** válasza:
És szerintem rossz a megfigyelésed mert sok gyönyörű nőt nem csak chadekkel làtok hanem ilyen vékony ,esetleg szemüveges semmirekellő kinézetű sràcokkal is.
2023. jún. 24. 03:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!