Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chadeknek fenn van tartva egy csinos lány?
Megfigyelésem szerint a csinosabb lányok mind ugyanolyan fejű (szögletes sok derékszöggel) srácokkal vannak.
Ez a mai férfi szépségideál? Uniformizáltak az igények?
"erőltessünk magunkra olyan pasikat, akikhez nem vonzódunk, hogy ti ne érezzetek igazságtalanságot?"
Tehat te nem akarsz magadra eroltetni holmi atlag pasit, de a ferfiak eroltessek magukra azokat a noket, akikhez nem vonzodnak? Nincs itt semmi kettosmerce.....
39F incel
"Tehat te nem akarsz magadra eroltetni holmi atlag pasit, de a ferfiak eroltessek magukra azokat a noket, akikhez nem vonzodnak?"
SOHA az életben nem mondtam férfiaknak olyat, hogy erőltessenek magukra olyan nőt, akihez nem vonzódnak. Szerintem ez a másik félnek is baromi megalázó, én soha nem akarnám, hogy bárki is magára erőltessen.
De amúgy találkoztam sok férfival, aki ezt nem értette meg, és azt mondta, hogy mindegy, hogy a nő nem élvezi, erőlteti, legalább egy picit vele lehetne, az neki még így is megérné.
"ezt ki állította?"
Valamelyik oldalnak engedni kell, es ti kenyszerititek ki, hogy a ferfiak engedjenek.
39F incel
19.
De ugyanígy egy jópasinak pedig joga van megdugni rengeteg nőt, akár átverve is őket. A férfiaknak pedig joguk van ahhoz, hogy a saját koruktól függetlenül a fiatal nők tetszenek nekik.
Látod joga nem csak ahhoz van a tetszéshez/szerelemhez/szexhez kapcsolódóan az embereknek, ami neked tetszik, hanem mindenkinek joga a van saját érdekeit követni és a saját tetszése mentén élni. Ha ezt elismered, akkor le a kalappal előtted, hogy komolyan is gondolod, amit mondasz az elveiddel kapcsolatban, és nem csak addig, amíg az neked személyesen megfelel.
28
Szóval az elveid nem érnek fabatkát sem mert csak azt akarod hogy neked legyen szabad minden. Épp ezért leszel 30 éves korodra csak egy levetett rongy. Csakis te kerülhetted volna el ha nem ösztönszinten és felszínesen működsz.
Miféle retorzióra formálsz jogot? Köszönd a balfék férfiaknak akik belementek abba hogy a törvénykezésben megjelenhet az hogy még a "retorzióért" járó megérdemelt pofonodat sem kaphatod meg legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!