Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ronda pasi vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda pasi vagyok és pénzem sincs, az egyetlen esélyem hogy csinos fiatal barátnőm legyen ha híressé válok?

Figyelt kérdés

YT csatornám gondolkozom hogy ott futtatnám fel magam.

A vágyam az lenne hogy ismerjenek fel az egész országban.

Sztár akarok lenni.

F/31

2022. nov. 18. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Végülis itt az oldalon már híres lettél, úgyhogy lehet, hogy van esélyed.

A trash-re amúgy is nagy az igény!

2022. nov. 18. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Az abaj Balázsgeczi, hogy a YT n is nagy nulla lennél, ahogy az életben is az vagy. Egy YT csatornához kell krativitás, ész, idő és enegia...
2022. nov. 18. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

És mi lenne a csatorna témája?

Ha jól emlékszem egyszer már te akartál az új bartos lenni. Vagy csinálhatnál beb@szós lájvokat.

Ja várjál úgy volt hogy nem iszol már Balázska. Vagy visszaestél megint?

2022. nov. 18. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent ma a sztárság? Azt hogy ismertté válik valaki. Hogy hogyan érte el az ismertséget az ma már mindegy. Téged itt az oldalon már mindenki ismer, szóval valamilyen szinten már most sztár vagy. Ha egy VV Alekoszt sztárként emlegettek itthon akkor tényleg neked is összejöhet a szélesebb ismertség. Még az is lehet hogy pár év múlva te leszel a Nagy Ő széria férfi macsója akiért lemegy kutyába egy rakat nő a kegyeidet keresve.
2022. nov. 18. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ha megcsinálod linkeld be, itt úgy is nagy rajongótáborod van!

Ennyi tapasztalattal csinálhatnál egy pua csatornát

2022. nov. 18. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát barátom, nagy szerencséd van, mivel ebben az országban a legkönnyebb híressé válni

Ennyi a recept: legyél minél hűlyébb, és ezt vállald büszkén. Lásd pumpedék, győzike, Vv selejtek, stb

2022. nov. 18. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Az előbb még jó lett volna ronda nő is. Eldönthetnéd már, hogy mit akarsz.
2022. nov. 18. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:

"Egy YT csatornához kell krativitás, ész, idő és enegia..."

En regen sokat vezettem munka miatt. Kiraktam a kamerat az ablakba, es felvettem a tajat vagatlanul. Egy nyikkot nem szolaltam meg a videokban, a cimben odairtam, hogy honnan hova mentem. Egy idoben 45000 feliratkozom volt :)

38F incel

2022. nov. 19. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Elmehetnél a Való Világba vagy a Big Brotherbe. Piálhatnál kedvedre meg hátha összejönne ott valami kiéhezett részeg suna. Rólad szólnának a hírek,veled lenne tele a sajtó egyből.
2022. nov. 19. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!