Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira egy ilyen ruci?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira egy ilyen ruci? (N/25) Mit szóltok? (Képpel)

Figyelt kérdés
[link]

2023. jún. 12. 20:14
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
64%

50 a ruhára Én is azt írtam...az alakjárol volt szó.

Nem tudom az alakjával mi a baj? Nem ful lapos a hasa? És? Nem lehet mindenki ""gebe"" (idézőjel!).

2023. jún. 15. 00:26
 52/57 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem c-s...
2023. jún. 15. 12:15
 53/57 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem meg jól néz ki. A ruha is, és a csaj is.
2023. jún. 15. 12:43
 54/57 anonim ***** válasza:
75%
Ócska, közönséges, c...gányribis.
2023. jún. 15. 17:28
 55/57 anonim ***** válasza:
69%

#54:

Miért pont cigányribis, amikor magyar? Ezer magyar, angol, svéd, amerikai nő szaladgál ugyanolyan cuccban és nem nézik ribinek se cigánynak.

Abban mész amiben jól érzed magad, nem igaz, hogy kövér vagy, mindenkinek van hasa olyan ruhában! Csak annyi, hogy a melleid nagyon kinn vannak és sajnos mint olvasod nemhogy férfiak még nők is le(cigány) rib*ncoznak holott egyáltalán nem biztos, hogy az első éjszaka lefekszel minden adott pasassal ugyebár.

Mennyi kis szolid, elegáns, fiús ruhába bújj aztán már túl van 100 pasason is.

Abban menj amiben jól érzed magad, az a pasas baja, ha félreérti a ruhád miatt, hogy mit szeretnél. Jó, hogy nem csadort nem kéne húzni már...

2023. jún. 17. 20:59
 56/57 anonim ***** válasza:
30%
Szemétégetőre tökéletes választás!
2023. jún. 17. 23:26
 57/57 anonim ***** válasza:
82%
55. Ez olyan mint mikor valaki feluz egy inget ha fehér elegans ha szinesebb boru akkor mar ciganyos.. erdekes ez a tarsadalom itthon.
2023. jún. 18. 14:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!