Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira egy ilyen ruci? (N/25) Mit szóltok? (Képpel)
2023. jún. 12. 20:14
21/57 anonim válasza:
Nem, a ruci nem okés. Női szemmel is szép, formás vagy, szó nincs itt olyasmiről, hogy fogynod kellene. De hidd el, ugyanilyen jól fog látszani a jó alakod egy olyan ruhában is, ami nem ribis.
22/57 anonim válasza:
Szerintem randira ne menj ebbe.
23/57 anonim válasza:
Szerintem csinos. Te is csinos vagy.
N
25/57 anonim válasza:
Te most komolyan egy nyilvános budiban fotóztad le magad?
26/57 anonim válasza:
Emberek, mi az, hogy a képen szereplő nőnek fogynia kellene ??? Teljesen normális, egészséges testalkata van!
29/57 anonim válasza:
Hát az még nagyobb baj akkor hogy komoylan azt nézegetted helyette, hogy épp hol készült a kép. :D :D
30/57 anonim válasza:
Szerintem szép alakod van. De letörném a kezét annak, aki ezt a ruhát tervezte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!