Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira egy ilyen ruci? (N/25) Mit szóltok? (Képpel)
32. Marhára sikerült elgondolkodnod.
Ez kb. tök ugyanaz, csak más szín.
Gratula!
V. már trollkodsz?!
Nem érted mi a baj ezekkel a ruhákkal. Olyat keress, aminél - a bőröd és az anyag közé befér 2 ujjad.
- legalább térdig ér a szoknya
- takarja a melledet.
Én simán felvenném. Nem értem, az már nem lehet no, aki kicsit merészebben öltözködik? Mi ez a 17.századi felfogás ? Miért lesz valaki egy ruhatol krva? Ne legyetek már ennyire korlatoltak.
Kérdező, vegyél fel olyat, amiben jól érzed magad úgy fizikailag, mind lelkileg. Olyat, ami illik hozzad, amiben önmagad vagy.
Annyi tanácsom lenne, hogy a bőrtonusodhoz jobban illő színeket válassz, pl olajzold vagy esetleg bézs :)
24N
#38 Nyilván nem a ruhától lesz prostituált valaki.
A 17.század környékén még értették, hogy a bőrt érdemes védeni az időjárási tényezők ellen. Nem műszálas rettenetekbe öltöztek, hanem tisztességes, jól szellőző anyagokból készítettek ruhákat.
Kérdező: ha amúgyis ilyen az öltözködési stílusod, akkor vedd fel azt a ruhát. Csak akkor nem értem minek írtál ki kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!