Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira egy ilyen ruci?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira egy ilyen ruci? (N/25) Mit szóltok? (Képpel)

Figyelt kérdés
[link]

2023. jún. 12. 20:14
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
69%
Aztán minden pasi csak azt akarja. Hát, na! :D Stìlustalan, ìzlèstelen, olcsò hafású kìnai ruhának tűnik, ami kiemeli a pocakodat, olyan feszes. Bocsi, te kèrdezted. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy le kène fogynod vagy bármi, nőies vagy, de ez nagyon rossz választás..
2023. jún. 13. 12:24
 32/57 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, elgondolkodtató. :)
2023. jún. 13. 15:03
 33/57 A kérdező kommentje:

És esetleg ez jobb valasztás lenne?

[link]

2023. jún. 13. 15:03
 34/57 anonim ***** válasza:
64%
A randipartnered szerencsés pasi, az már biztos.
2023. jún. 13. 15:13
 35/57 anonim ***** válasza:
73%

32. Marhára sikerült elgondolkodnod.

Ez kb. tök ugyanaz, csak más szín.

Gratula!

V. már trollkodsz?!

2023. jún. 13. 15:14
 36/57 anonim ***** válasza:
58%

Nem érted mi a baj ezekkel a ruhákkal. Olyat keress, aminél - a bőröd és az anyag közé befér 2 ujjad.

- legalább térdig ér a szoknya

- takarja a melledet.

2023. jún. 13. 15:15
 37/57 A kérdező kommentje:
Az a baj főleg ilyen testhez simuló ruháim vannak főképp.
2023. jún. 13. 15:53
 38/57 anonim ***** válasza:
28%

Én simán felvenném. Nem értem, az már nem lehet no, aki kicsit merészebben öltözködik? Mi ez a 17.századi felfogás ? Miért lesz valaki egy ruhatol krva? Ne legyetek már ennyire korlatoltak.

Kérdező, vegyél fel olyat, amiben jól érzed magad úgy fizikailag, mind lelkileg. Olyat, ami illik hozzad, amiben önmagad vagy.

Annyi tanácsom lenne, hogy a bőrtonusodhoz jobban illő színeket válassz, pl olajzold vagy esetleg bézs :)

24N

2023. jún. 13. 16:38
 39/57 anonim ***** válasza:
86%

#38 Nyilván nem a ruhától lesz prostituált valaki.

A 17.század környékén még értették, hogy a bőrt érdemes védeni az időjárási tényezők ellen. Nem műszálas rettenetekbe öltöztek, hanem tisztességes, jól szellőző anyagokból készítettek ruhákat.

Kérdező: ha amúgyis ilyen az öltözködési stílusod, akkor vedd fel azt a ruhát. Csak akkor nem értem minek írtál ki kérdést.

2023. jún. 13. 17:22
 40/57 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén, szerintem nem állnak jól neked ezek a ruhák. Nincs rossz alakod, bár nekem saját magammal szemben más preferenciáim vannak. Egy csinos A vonalú ruha sokkal előnyösebb, és kifinamultabb lenne. Ez így kissé közönséges. De ha te ebben érzed jól magad, azt csinálsz, amit akarsz.
2023. jún. 13. 17:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!