Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a jó randi titka számodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó randi titka számodra?

Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 03:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

Piros gomb < érvelés, meggyőzés.

Csakszólok.

2023. jún. 12. 10:47
 22/29 anonim ***** válasza:

10 de az volt a kérdés szamodra mi a jo randi titka. Számomra nem a faék randik. Az egy dolog ha neked bejön. Nekem nagyon gáz.

Nem szeretem a faék pasikat en se vagyok faék nő. Jó szűrőnek is.

2023. jún. 12. 13:45
 23/29 anonim ***** válasza:

17 a pasik tudnak is rendesen bőven többet mint egy séta.

Nagyon jo randik voltak nekem azokkal akikkel meg én jártam/járok. Nem azert ne irtam példákat mintha ne tudnék mit. A pasik is ott vannak nagyon. A nem faékek.

2023. jún. 12. 13:47
 24/29 anonim ***** válasza:

7es vagyok.

8as.

Volt párommal is elsőre sétálni voltunk. Aztán abszolút nem soher, sőt. Szülinapomra kaptam egy nyaralást (én is kitudtam volna fizetni). Kinéztem egy motort, 2 3 hónapig még gyűjteni kellett volna rá...de addigra elvitték volna. Párom megvette és az egészet ő fizette és még sorolhatnám. Étterembe sunyiba kellett fizetnem, mert nem akarta "engedni" ő meghallt.

Jelenlegi párommal ugyan úgy csak séta volt az első 2 randi. Aztán ő se soher és abszolút nem unalmas a kapcsolatunk.

Szvl ennyi.

Meg írj már 3 példát mi az a különleges randi ami jó neked...?

😅

2023. jún. 12. 15:55
 25/29 anonim ***** válasza:
Gyerekek, nézzétek el nekem, én már randiztam olyannal, aki végig úgy ült/sétált mellettem, mint egy kuka, végigpofáztam, meséltem a randit, teljesen passzív volt, bármit is kérdeztem tőle, félszavakban válaszolt. Őszintén, kinek lenne kedve ezek után bármit demonstrálni? Pontozzatok le, de én odautazom, odaviszem a jókedvemet, a jó ízlésemet, az arcomat, erre annyi a reakció, hogy "ühüm..."? Tudjátok, mi volt az első mondata, amikor találkoztunk? Hogy fura, hogy van olyan JELENTKEZŐ (!), aki képes miatta felülni egy buszra. Hát, gyerekek, én nem tudom, ez manapság a nívó, a szint? "Jelentkező", g.ci... Majdnem visszakérdeztem, hogy akkor most fel vagyok véve?
2023. jún. 12. 16:07
 26/29 anonim ***** válasza:
88%

Jelentkezőőőő, sírok :D

Nekem is mondta már pali Tinderen hogy én most nyűgözzem le, győzzem meg, hogy én vagyok neki a legjobb választás :D

Tiltottam :D

2023. jún. 12. 16:11
 27/29 anonim ***** válasza:
26. Ez kemény :D De ez nagyon durva bakker, ki mond ilyneket, de tényleg? Nem normális az ilyen. Én ffiként nem várom el, hogy bárki lenyűgözzön, és szerintem fordítva sem ez a cél. Nem a cirkuszban vagyunk. Természetesen, mindenki tisztában van vele, hogy a "meggyőzés" mint olyan, egy fontos szempontja a párválasztásnak, de aki ezt ilyen direkt módon artikulálja, az eléggé autisztikus.
2023. jún. 12. 16:17
 28/29 anonim ***** válasza:

25 sajnos vannak ilyenek, de aki kuka egy sétálgatós randin, az kuka lenne akkor is ha ejtőernyőzni mennétek.

szóval itt a randipartnerrel van a probléma nem a programmal.

egyébként az ilyeneket ki lehet szűrni ha személyes tali előtt telefonáltok párszor.

2023. jún. 12. 17:39
 29/29 anonim ***** válasza:

28. Azt nem tudom, lehetséges, hogy csak mellettem volt megilletődve, mindenesetre voltak furcsa dolgai, pl egyszer egy hirtelen mozdulattal hátrafordult (padon ültünk), hogy valaki biztos őt figyeli - nem volt mögöttünk senki.

Meg az én témáim inkább hús-vér dolgok voltak (sport, tanulmányok, utazás), ő meg csak és kizárólag számítógépes szerepjátékokról meg twilightról mesélt (kb. pár mondatban) hát, nem voltunk egy világ, na.

2023. jún. 12. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!