Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó randi titka számodra?
Piros gomb < érvelés, meggyőzés.
Csakszólok.
10 de az volt a kérdés szamodra mi a jo randi titka. Számomra nem a faék randik. Az egy dolog ha neked bejön. Nekem nagyon gáz.
Nem szeretem a faék pasikat en se vagyok faék nő. Jó szűrőnek is.
17 a pasik tudnak is rendesen bőven többet mint egy séta.
Nagyon jo randik voltak nekem azokkal akikkel meg én jártam/járok. Nem azert ne irtam példákat mintha ne tudnék mit. A pasik is ott vannak nagyon. A nem faékek.
7es vagyok.
8as.
Volt párommal is elsőre sétálni voltunk. Aztán abszolút nem soher, sőt. Szülinapomra kaptam egy nyaralást (én is kitudtam volna fizetni). Kinéztem egy motort, 2 3 hónapig még gyűjteni kellett volna rá...de addigra elvitték volna. Párom megvette és az egészet ő fizette és még sorolhatnám. Étterembe sunyiba kellett fizetnem, mert nem akarta "engedni" ő meghallt.
Jelenlegi párommal ugyan úgy csak séta volt az első 2 randi. Aztán ő se soher és abszolút nem unalmas a kapcsolatunk.
Szvl ennyi.
Meg írj már 3 példát mi az a különleges randi ami jó neked...?
😅
Jelentkezőőőő, sírok :D
Nekem is mondta már pali Tinderen hogy én most nyűgözzem le, győzzem meg, hogy én vagyok neki a legjobb választás :D
Tiltottam :D
25 sajnos vannak ilyenek, de aki kuka egy sétálgatós randin, az kuka lenne akkor is ha ejtőernyőzni mennétek.
szóval itt a randipartnerrel van a probléma nem a programmal.
egyébként az ilyeneket ki lehet szűrni ha személyes tali előtt telefonáltok párszor.
28. Azt nem tudom, lehetséges, hogy csak mellettem volt megilletődve, mindenesetre voltak furcsa dolgai, pl egyszer egy hirtelen mozdulattal hátrafordult (padon ültünk), hogy valaki biztos őt figyeli - nem volt mögöttünk senki.
Meg az én témáim inkább hús-vér dolgok voltak (sport, tanulmányok, utazás), ő meg csak és kizárólag számítógépes szerepjátékokról meg twilightról mesélt (kb. pár mondatban) hát, nem voltunk egy világ, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!