Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel okozna kellemes meglepetést számodra a másik egy első randin a mai elcseszett világban?
A külsőségeken kívül...
Belső tulajdonságokra gondolok, viselkedésre.
Ha egy àtlagos, normàlis, pasi lenne akinek nem a szex a legfontosabb.
A legtöbb csak dugni akar, nincs normàlis étékrendje. Elviselhetetlen.
Miért,hol lehet találni olyan nőt,amit a 3mas felvázolt?
Én is tipikus normális, rendes lányt keresek.Elfogytak :)
#4: Meséljek az élőben megismert lányokról? :DDD
#5: Miért van az, hogy a férfiakkal szemben lazán benyomjátok az ilyen általánosításokat, de ha mondjuk pénzéhesnek vagy felszínesnek nevezik a nőket, akkor felháborodtok?
Nem lehet, hogy akik ilyen általánosításokat nyomnak, talán velük van a probléma? Egy csomó pasinak nem a szex a legfontosabb. Ők vannak jellemzően sorozatosan friendzone-ba nyomva.
4-es vagyok.
Hol ismerted meg élőben a lányokat? Majka koncerten? Mert akkor ne várj sok pozitív fejleményt.
Az általánosítás mindkét oldalról jellemző, csak több itt a nő, aki szavaz és ezért vannak különbségek a százalékokban.
#8: Engem személy szerint érdekelne, hogy milyen kábítószert használsz?
Vegyük amúgy a Majka koncertet, amin még sosem voltam. Szerinted, ott csak olyan lányok vannak, akik nem értelmesek? A városomban szokott lenni koncertsorozat. Alig van program, szóval boldog-boldogtalan elmegy rá. Mert ez van és bulizni akarnak.
Ja és Majka. Nekem pár száma bejön. És? Most akkor nem leszek értelmes vagy mi? Remélem, hogy ha a zenei ízlés alapján ítélsz, nem sorolod magad az értelmes emberek közé.
Szóval, meséljek a megismert csajokról vagy pufogsz tovább, mint egy kisgyerek? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!