Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel okozna kellemes meglepetést számodra a másik egy első randin a mai elcseszett világban?
A külsőségeken kívül...
Belső tulajdonságokra gondolok, viselkedésre.
#9:
Hát, az ilyen kisebb városokban ha véletlen fellép Majka, akkor én megértem azokat akik trollságból elmennek rá és még élvezni is tudják. Ilyenbe én is benne lennék, viszont ehhez nyitott szemmel kell járni. Mondhattam volna amúgy Byealexet is vagy bármi hasonlót.
Igen,de ehhez hozzátartozik az is,hogy külsőre is stimmeljen minden.
Én akárhányszor randizok idegennel,kivétel nélkül mind elszokták ismerni hogy jól gondolkodok,helyesen élek,normális értékrendet képviselek,az életcélom a legtöbb nővel tökéletesen megegyezik...pontosan ilyen életre és férfira vágynak,csak nem rám :)
Inkább olyat nehéz találni akivel minden stimmel kölcsönösen.Külsőre,belsőre,gondolkodásra,mindenre.Sokszor hiába passzol egy kivétellel minden...ha az az egy kivétel kizáró ok.
#3 által felvázolt férfit keresek, az manapság nagyon ritka.
Főleg mert én olyan nő vagyok és ezt is várom viszont
Ez igaz, sajnos a legtöbb nőnek mégha tudatalatt is de bejönnek a rosszfiúk, valószínűleg kicsit szeretnek szenvedni a nők. Vagy csak szimplán az értékes emberekben nem fogja meg őket semmi, de ez valószínűleg a sérelmeik miatt alakult így, nem tehetnek róla.
Viszont becsülendő ha valaki még értékét tud nyújtani egy kapcsolatba
Pont nemrég estem túl egy első randin. Mi neten ismertük meg egymást, előtte már beszélgettünk. Emlékezett arra hogy mi a kedvenc virágom, melyik csokit szeretem. Amikor elmentünk kajálni, kikérte az enyémet is és emlékezett rá hogy a paradicsomot nem szeretem, direkt anélkül kérte. Ha beszéltem hozzá rám figyelt, érdeklődött, végig kedves, és udvarias volt. Nem tette a fejét, hanem végig magát adta.
Mesélt a céljairól, mit szeretne még elérni, mit tesz azért hogy ezek meg is valósuljanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!