Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez végleges impotencia?

Ez végleges impotencia?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta tartó erektilis diszfunkcióm van, tehát nincs vagy kis mértékben van merevedésem. Most, hogy összejöttem egy csajjal próbálkoztunk az első randi után. Semmi nem történt és ez ciki is volt számomra meg a csaj számára is. Azt mondta majd legközelebb összejön, elkezdtem húzni az időt és elmentem urulógushoz. Minden vizsgálat negatív lett. Az orvos egyenlőre annyit állapított meg, hogy közösülni képtelen vagyok. Most fogok visszamenni hozzá. Azt mondta talán a gyógyszer segít, de ha az se akkor pszichológus. Arra viszont se pénzem se időm. A csaj pedig egyre türelmetlenebb.Korábban egy másik csajjal ugyanígy jártam fél évig próbálkoztunk de semmi nem állította fel. Ráadásul a méretem is kicsi egy csaj azt mondta neked mikropéniszed van. Kétségek között vagyok.

ma 03:45
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Mi az, hogy nincs időd pszichologusra? Ezek szerint nem akarsz meggyogyulni...

Amúgy tb-re is lehet kérni

ma 04:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmit sem teszel, hogy javuljon, akkor végleges.

Magadnak se megy?

ma 05:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az
ma 05:59
 4/7 anonim válasza:
44%

Ha mikropéniszed van, akkor nem mindegy?

Akkorával úgysem lehet dugni.

Hány cm?

ma 06:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg szervi elváltozást az orvos nem talált, de ír fel gyógyszert. Ez esetlegesen valóban segíthet, mert a hatásuk, hogy kitágítják a testben az ereket, ez által jobb véráramlást biztosítva. Azt azért tudd, hogy nem csak a péniszre vannak hatással, hanem az egész testre, köztük a szívre és agyra is, így ha mellékhatást tapasztalsz, akkor ne vedd be többet.

Amit én is gondolnék, hogy a pszichológus jelenti a fő megoldást, mivel valószínűleg tele vagy gátlásokkal és szorongsz a kialakult merevedési zavar miatt is, illetve maga a péniszméret is közrejátszhat, megfelelési kényszer stb stb. A pszichológus sem nyújt azonnali megoldást, annak is idő kell, de segíthet.

ma 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Tuti lelki eredetű. Ha a csaj meg ennyire lehúz téged, akkor menjen, üljön más f@szára.

Asszexuális csoportokban talalnál olyat, aki megfelel neked és a szex miatt se nyúz.

ma 07:28
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Hát, sok jóval nem tudlak biztatni.
ma 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!