Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi helyszínnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi helyszínnek az állatkert jó választás?

Figyelt kérdés
Mindketten a 20as éveink elején vagyunk.

ma 12:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Én nem mennék oda. Inkább sétálnék vele csak úgy és beszélgetnék. Aztán beülnénk valahová meginni egy üdítőt és akkor is beszélgetnénk.

Az első pár randi alatt én nem mással akarnék foglalkozni, hanem csak azzal, akivel találkozok, hogy jobben megismerjem.

ma 12:39
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Kötött program szerintem nem jó, pláne kinti, télen. Első randinak szerintem az a célja, hogy minél többet beszélgessetek, így inkább kávézót javaslok.
ma 12:42
 3/23 A kérdező kommentje:
Amúgy részben megértem, bár azért szerintem egy állatkerti nézelődés meg séta alapvetően még nem veszi el annyira az ember figyelmét a másikról... De ezt most nem azért mondom, hogy kössem az ebet a karóhoz. Nekem a csak sima sétálgatással annyi a bajom, hogy azért még télies idő van, szóval a parkok azért még nem olyan szépek...
ma 12:43
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök jó lenne, valakinek meg nem. Emberfüggő.
ma 12:44
 5/23 A kérdező kommentje:

#1, #2

Hát én amúgy az állatkert után alapjáraton beterveznék egy kávézást is, legalábbis így gondolod gondolkodtam

ma 12:45
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyonis. :)
ma 12:47
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

És ha nem tetszik a lány?

És ha te nem tetszel neki?

Ezért nem kell sétálgatni meg moziba menni.

Ülj be vele egy cukrászdába vagy kávézóba fél-egy órára.

Ha jól értitek magatokat, maradhattok, vagy átmehettek máshová.

Ne legyél se önző se naív.

Ha azt javasoljuk hogy no állatkert, akkor no állatkert

ma 12:48
 8/23 anonim ***** válasza:
52%

Viszont ahhoz drága a belépő, hogy csak úgy sétálgassak és az állatok negyedét nézzem meg, mert a másikra figyelek vagy éppen fázni kezd a partner és abbahagyjuk.

Ha hideg van a sétához, akkor sétáljatok keveset és hamarabb üljetek be valahová. Ott meg üljetek hosszabb ideig. :-) Én így csinálnám.

ma 12:49
 9/23 A kérdező kommentje:

Ezt most hogy érted? Ha nem tetszenénk egymásnak egy kicsit se, akkor nem találkoznánk.

Szerintem azért egy 30 perces tali, az nagyon gagyi. Akkor minek utazott bármelyikünk is? A cukrászda, kávézóval az a bajom, hogy nagyon snassz, semmi kreatív nincs benne, de lehet nem rossz.

ma 12:52
 10/23 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem vidd el valami hivatalba, vegyetek egy sorszámot, és várakozzatok. Aztán ha szólítanak adjátok be, hogy házastársak vagytok és válni szeretnétek.
ma 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!