Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vagy még az oldalon? 2021 nyarán az állatkertben randiztunk, utána még találkoztunk párszor nálad. Jól elvoltunk, nem igaz? Nem lenne kedved újra kezdeni? -T
Figyelt kérdés
aug. 27. 06:56
3/18 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne közvetlen neki írni vagy felhíni.
5/18 anonim válasza:
Ez fix kamu kérdés.Ha igaz lenne nem kiírná ide hanem ráírna itt privátban vagy bárhol máshol,elég fura lenne ha anno találkoztak többször is és semmi elérhetősége nincs meg a csajnak azóta.
6/18 anonim válasza:
Itt vagyok de nem érdekelsz mert mikor megujjaztalak utána megszagoltam az ujjam és majd elhánytam magam😬😬
7/18 A kérdező kommentje:
#5 Letiltott mindenhonnan. :( Anno nem a legszebben váltunk el, de gondoltam azóta hátha lenyugodott.
Kár, hogy átrakták a kérdést, nem biztos, hogy ezt a ketegóriát is nézi. Mondjuk semmi sem biztos.
aug. 27. 09:53
8/18 anonim válasza:
Ha annyira akarna veled bármit is akkor azóta feloldott volna.Ezt el kell engedni főleg akkor ha ezek szerint már lassan 3 éve nem is beszéltek.
9/18 anonim válasza:
7
Ha letíltott, akkor kérdezd meg személyesen ahol lakik, hogy megbékélt e már.
10/18 anonim válasza:
9. Minek kéne zaklatnia?Szerintem az hogy letiltotta mindenhonnan és azóta se oldotta fel az elég jel arra hogy nem kíván a kérdezővel a jövőben sem beszélni.Szerintem ez már csak felesleges vergődés lenne a részéről ha még eljárkálna,csak olaj lenne a tűzre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!