Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként számodra mennyire szempont az, ha a férfi akivel jelenleg randizol kevesebbet keres mint az előző párod?
Csak olyan pasival randizok akinek megfelelő az egzisztenciája.Van lakás vagy ház,min 5 éves autó.
Meelé egy középvezetői melóhely.
Ezalatt nem lehet családot alapítani.
28L
Hm, ha úgy érted a kérdést, hogy az exed randik időszakban mennyit keresett akkor érthetőbb a kérdés, bár minden ember másképp viszonyul a randikhoz.
De pl. ha mondjuk 3 randi volt és még azt sem írja, hogy jó reggelt, tok jól éreztem magam veled' akkor azt gondolnám, hogy nem vagyok az esete. De ez én vagyok...
Jah, hogy a pénz a kérdés, bocs. xD
Hát attól függ merre halad a randi, komoly kapcsolat szempontjából inkább többet, mert hát ha tervezel vele ahhoz pénz szükséges.
(4-es voltam)
Hát inkább az lenne a szempont, hogy a bevételeiből mennyi kiadást finanszíroz.
Ha van gyerektartás, hitel, letiltás, idős szülők, követelőző ex, az eléggé megnyirbálja a költségvetést.
8
Mondjuk 20 évre eladósott valaki, ez szerinted nem szempont?
Ráadásul neki lesz idővel egy lakása, addig meg legyünk tekintettel mondjuk a szűkös kereteire, megfontolandó.
Ez nem a szerelemről szól, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!