Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként számodra mennyire szempont az, ha a férfi akivel jelenleg randizol kevesebbet keres mint az előző párod?
Ha az egyik másfél millió keresett, a másik csak 1,2-t, akkor nem gond.
Viccelek, alapvetően nekem az a fontos, hogy nettó 600-at megkeresse, afölött mindegy. Azért ezt manapság nem nehéz megugrani.
A lakáshitel kizáró ok? Mert albérletet fizetni jobb talán?
A mostani fiatalok mégis mi a tökömből vennének lakást 30-40 milliókért alaphangon?
Ha nem született gazdag családba éppen, nincs különösebb támogatása és szeretne önálló életet élni.
Mert ugye ha otthon lakik az sem jó..🙄
Nem érdekel.
Az sem, ha nálam kevesebbet keres.
Nem írta senki, hogy kizáró ok a lakáshitel, azt írtam, hogy érdemes figyelembe venni. Mi an ha a másik fél nem tud beleadni egy forintot sem? Ott marad lakás nélkül? Ütközőpont azonnal. vagy mi van ha állás nélkül marad a hitelt felvevő és elúszik a lakás? Vagy olyan jövedelme lesz csak amiből alig futja a törlesztésen kívül másra.
Egyébként usaban láttam, olyan társkereső hirdetést ahol rákérdeztek a diákhiteltartozásra is, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!