Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a jó randi titka számodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó randi titka számodra?

Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 03:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hogyhogy melyik? Hát amelyik szerelemmel/kapcsolattal "végződik".
2023. jún. 12. 08:40
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
11. Jaj elnézést félreolvastam. A "titka" szót kihagytam a megfáradt reggeli agyammal.
2023. jún. 12. 08:41
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

Miért még is mit vártok első randin, aki szerint süti fagyi séta nem elég?

Első randi csak arra van h lesz e több.

Nem érdemes sokat költeni.

10 csillagos étterem kell, hajókázás?

2023. jún. 12. 08:46
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
13. A legnagyobb idióta az, aki kiköltekezik első randin. Ha nagyon beleéli magát a biztos sikerbe, akkor is mit közvetít az ilyen magatartás? Azt, hogy az illető meggondolatlan, vagy rosszul kezeli a pénzt. A randi különben is két emberről szól, nem a fogyasztási fétisünknek való hódolásról.
2023. jún. 12. 08:50
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom én még az infláció előtt randiztam utoljára de kb mindenki meghívott kajálni. Nem olyan drága helyre, mondjuk fejenként 5 ezer volt max. Aki nem akart étterembe menni azt offoltam, mert ha most nem költ semmit akkor később sem fog. Ugyanígy teszteltem azt, mennyit ír, mert ha nem keres semennyit csak mondjuk pár naponta ír egy mondatot akkor párkapcsolatban sem fog írni ami nekem nem fér bele.
2023. jún. 12. 09:16
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Mivel nem volt benne a kérdésben hogy ELSŐ randi, ezért nem is arra válaszolok, pedig a legtöbb válasz az első randikról szól.

Nekem a jó randi az, ahol a kedvenc emberemmel vagyok (vőlegényem jelenleg), nem vitatkozunk semmin :DDD, és nem is tudom, valami kis program ad egy jó keretet a randinak. Vagy legyen adrenalin/fárasztó, vagy együnk egy jót, vagy lássunk valami szépet... Bármi. :) Közben beszélgessünk egy jót, de ez azért az adrenalin/fárasztó programokra nem vonatkozik, nem nagyon lehet mélyet beszélgetni pl. egy vidámparkban, vagy egy szikla oldalában lévő túrán.

2023. jún. 12. 09:29
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

de rühellem ezt a tipust amit a 2-es válaszoló képvisel.

a férfi nyűgözzön le, szórakoztasson, tegye érdekesebbé az életemet mert én annyira különleges vagyok.

közben inkább csak egyszerű, még te se tudod milyen randit akarsz csak annyit hogy ne legyen átlagos.

vigyen el trágyát lapátolni? :DDD

nekem a helyszín kb mind1, lényeg hogy olyan környezetben legyünk ahol lehet nyugottan beszélgetni, a partner személye fontosabb.

2023. jún. 12. 10:19
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi beültünk az egyetem melletti Burger Kingbe egy kávéra, és ott dumáltunk. Átlagosnak számít? Lehet. Tíz éve a férjem, és azóta egy percig nem unatkoztunk egymás mellett. (Csak azért írtam, hogy lehet írni, hogy áááá, fagyi, kávé, tök sablonos. De nem ez a lényeg, hanem a randipartner.)
2023. jún. 12. 10:32
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

17. Mindenki különlegesnek akarja hinni magát. De érdekes módon egy lánynak elég, ha ELJÖN a randira, bezzeg én egyből demonstráljam az én különleges életemet, meg szórakoztassam...

Akinek konstans különleges az élete, az minek randizik egyáltalán? Aki társkereső appokra (!) meg randikra van rászorulva, az szerintem ugyanolyan átlaggizike, mint amilyen átlagjóska én vagyok, nem?

Amúgy ez nincs mindig így: volt már, hogy engem is próbált szórakoztatni a lány, ami tényleg becsülendő, de ezek az elvárások nagyon tudnak engem feszélyezni.

2023. jún. 12. 10:35
 20/29 anonim ***** válasza:

Tényleg minden a randipartneren múlik. Volt olyan, akivel bár jól elbeszélgettem neten, élőben mégsem tetszett, és nem a külsejére gondolok. Na ő aztán tényleg mindent megtett az ügy érdekében, házi sajtkrémet csinált nekem, meghívott vacsorázni, rendes volt, sokat beszélt, hazakísért. De nem jött be. Úgyhogy nem jöttünk össze.

Az exeim meg a jelenlegi párom meg elkövethetett akármilyen bakit, lehetett ingyen a randi, megfogtak valamiért és egy pár lettünk.

Amúgy Tinderen meg ilyeneken hajlamosak vagyunk mi nők tényleg ellustulni, jön a sok üzenet egymás után, amire már unjuk mindig ugyanazt válaszolni, aztán ki kell tűnni a tömegből, hogy legyen mondjuk egy randi. De én emiatt inkább egy idő után úgy voltam vele, hogy minél hamarabb legyen tali, inkább derüljön ki személyesen minden, az gyorsabb is. Na így ismerkedtem meg a szerelmemmel :)

2023. jún. 12. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!