Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihúzzam a kanapét ha szexre számítok, vagy majd menet közben? (Hülye kérdés)
Hülye kérdés tudom.
Randizgatunk, egy sárccal 30+. Én nő vagyok, ami a hálóm lesz majd valamikor az teljesen üres szoba jelenleg, felújításra vár.
Egy szobában a nappaliban élek, ahová kényelmes kanapét vettem anno, ezen alszom kihúzva, nappal összecsukva sima kanapé. Így mutat jól a nappaliban, meg az egész szoba igy néz ki jól.
Szerintem a következő randin felhivom magamhoz. Ahhoz, mondjuk h leülünk, elkezdünk belemelegedni, majd közöljem, h bocsi szállj le a kanapéról, mert kihúzom h kényelmesen elférjünk? Ahhoz h kihúzzam el kell tennem a dohányzóasztalt és a kanapé elől is el kell húznom a szőnyeget.
Tudom, lehetne kanapén is, de szűkös lenne, ha nincs a helyén a dohányzóasztal és a szőnyeg elég kusza a szoba, és remélhetőleg nem csak egy gyors numera lesz, hanem normális, talán érzelmesebb dolog.
Hu, ez tenyleg kinos. De megis, a kihuzott kanape tul direkt, ha nem csak azert megy fel elvileg.
En ugy kepzelem, eloszor mondjuk ugy, hogy spontan ugy szexelnek, ahogy van. Ha ezutan marad, akkor huzgalnam, pakolnek, a tobbi lenne kenyelmesen.
Várj még egy kicsit, ne sürgesd a dolgokat. Majd ha már lesztek olyanban, hogy ezt megoldjátok, együtt fogjátok megoldani.
Addig csak üljetek szépen a kanapén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!