Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a menete, hogy lesz barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a menete, hogy lesz barátnőtök?

Figyelt kérdés

Igazából itt mindenre részletesen kíváncsi lennék hogy mit hogyan és mit miután tesztek.. Pl gondolom a legelső hogy kinézel valakit..

Hogy mész oda hozzá?

Mit mondasz neki ?

Ha odamentél és szóba áll veled akkor mi van?

Hogy fog beléd szeretni ?

Ha már érzed hogy tetszel neki hogy, milyen szöveggel kérdezed meg tőle hogy nem akar e járni veled?

(egyszerüen így járunk? ) ?

IGAZÁBÓL MINDEN ÉRDEKELNE AZ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG, HOGY HOGY MŰKÖDIK EZ ...A rendes részletes válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is !!!

2014. ápr. 2. 16:54
1 2
 1/15 Zakathol ***** válasza:
100%
Nincs ilyen válasz. A nők és a barátnőszerzés nem egy számítógép, hogy van egy konkrét algoritmus amit végigcsinálsz és lesz barátnőd. Felejtsd el az ilyen kérdéseket.
2014. ápr. 2. 16:55
 2/15 A kérdező kommentje:
HA nincs ilyen talán úgy is fel tehettem volna a kérdést hogy te hogy csináltad ? Ti hogy jöttetek össze?
2014. ápr. 2. 16:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy flashjátékos oldalon összekevertem őt chaten valaki mással, ezen felháborodott, én elkértem az MSN-jét, aztán hat éve együtt vagyunk :D
2014. ápr. 2. 17:00
 4/15 anonim ***** válasza:

Nezd ez olyan dolog, mint az hogy hogy lesz az embernek baratja.

Ovodaban ment a dolog ugy, hogy "szia, leszel a baratom? Jo." Aztan felnottkorra ez azert mar kialakul, mashogy, magatol megy.

Hasonlo a dolog a baratnovel is, tiniknel meg mukodik a "szia jarunk", de erettebb embereknel ez nem ilyen tervezett alakitott dolog, hanem hozza az elet.

2014. ápr. 2. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
fel szokták magukat kínálni. akiért teperni kell az ritkán jön össze. szeksz és járunk. ez történik.
2014. ápr. 2. 17:03
 6/15 anonim válasza:

5. nek írnám:

Az kérlek Szex és nem szeksz.. 1. 2. amúgy sem úgy van az.. Meg kell ismerni az illetőt. szóval..

-[EZ A VÁLASZ CSAK AZ 5. VÁLASZOLÓNAK MENT!]-

Kérdezőnek írnám:

Én úgy ismerkedtem meg egy lánnyal, hogy:

Szia. Hogy hívnak?

[mondja a nevét és megkérdezi a tiédet]

Dávid.

-- és most jöhet az ismerkedés. --

például: hány éves vagy, milyen zenéket szeretsz, hol születtél stb.. Hogyha válaszol a kérdéseidre, akkor meg kérdezheted, hogy el jönne e veled randizni. kortól függően. Esetleg egy Buli, vagy vacsora stb... Ez a saját "tippem".

Minden lány máshogy gondolkodik, és más az ízlése.. Valaki bulizni szeret, valaki inkább otthon marad, valaki csevegni szeret, és van, aki inkább hallgatni szereti az embert. szóval.. jah.

-[EZ A VÁLASZ CSAK A KÉRDEZŐNEK MENT!]-

2014. ápr. 2. 18:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

úgy írom ahogy tetszik. művelt ember játszik.

így megy ez. szex/szopizik, járunk.

30+F

2014. ápr. 2. 19:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld .. várom a további válaszokat :))
2014. ápr. 2. 19:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Szulinapom volt, nagyon részeg voltam, koncert volt, Sz. megkérdezte, hogy volna-e kedvem betépni, mert lehet hogy Nála van valami zold, mondtam hogy oke, persze, kerdezzuk meg aztán dobjuk ossze, nem volt Nála, de elkezdtünk beszélgetni, nem tudom, mirol, megcsókolt, szexeltunk, aztán másnap gyűrűk urat néztünk, szexelgunk, beszélgettünk, aztán az ilyesmiket gyakran csináltuk es egy hónap utan ugy mutatott be az anyjának hogy a barátnője vagyok. Azota járunk. Ó, es az egyik barátnőm volt barátja. Cool story bro, Huh?
2014. ápr. 15. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmmel voltam egy discoba és egy srác felkérte a barátnőmet, ő meg nemet mondott és megkérdezte a srácot, hogy velem eljönne-e táncolni, ő meg azt mondta igen, elég hosszu kapcsolat lett, tehát nincs rá recept, és előfordul, hogy nem is gondolsz rá, és csak ugy hirtelen megismerkedsz. Amikor elterveztem, hogy most elmegyek buliba ott lesz aki tetszene, és majd azzal ott megismerkedem, akkor abbol sose lett semmi, nekem mindig igy spontán jön össze az ismerkedés.
2014. ápr. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!