Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan indul a randizás, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan indul a randizás, mi a menete? F/23

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm. ( alsóban voltak lányok akik akartak de nekem nem tetszettek.)

Utcán akarok megismerni egy szép, kedves lányt.

(bulizást ki hagynám mert 1. nem nagyon jártam még bulizni, 2. hallom ismerősöktől hogy ott nincs is normális lány mert berúgnak, isznak, dohányoznak stb.)

Ja és egy átlagos fiú vagyok.

2013. nov. 26. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Minimum valamiféle érdeklődést és vonzalmat ki kell váltanod a csajokból, anélkül nehéz lesz. Utcán se nagyon könnyű, inkább menj el valamilyen közösségbe, vagy kérj meg valakit, hogy mutassa be egy lány ismerősét.
2013. nov. 26. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem onmagaban sajat maga alapjan iteled meg a lanyt hogy normalis-e, hanem azalapjan hogy epp merre jar, az mar onmagaban nem jo.

Az utcan van a legkevesebb eselyed, ott az ember azert van mert valahova/valahonnan siet. Nem azert hogy ismerkedjen.

2014. ápr. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!