Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha nem vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha nem vagyunk jóba de bámul?

Figyelt kérdés

..ha egy srác tetszik, és beszéltünk is facen.. Aztán integettem neki (de nem látta), majd a haverjának, és a haverja kiakadt. Aztán a srác kitörölt faceről. Viszont folyton bámul, és a buszon is direkt velem szembe ül, mikor van egy csomó hely, és folyton próbálja felhívni magára a figyelmet. De csak akkor ilyen ha ott vannak a haverjai, ha csak ketten vagyunk semmi..

Fiúk, ez mi lenne?? Vagy ez most mit jelent??

Köszönöm:)

2013. nov. 26. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadott a haverjaival...
2013. nov. 26. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Produkálja magát a havejai előtt. Inkább hagyd a fenébe.
2013. nov. 26. 20:34
 3/4 anonim válasza:
bakker szerintem is fogadott a haverjaival!! :S ha tetszenel neki akkor ezeket csak akkor csinalna ha a haverok nem latjak. probald meg elkerulni vagy valami de ne dolj be neki!!!!
2013. nov. 26. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2013. nov. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!