Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, első randin csókolózás után már hazafelé menet túl korai még megfogni a másik kezét?
Most csak a sikeres randikra gondolok. Amikor az első randin jól érezzük magunkat és csók van 3-4 óra kellemes beszélgetés után HA bejövünk egymásnak és később lesz valami. Aztán amikor elindulunk a beülős helyről valamerre hazafelé menet (akár kocsihoz, akár buszhoz, akár valaki hazakíséri a másikat), azt látom hogy sok nőnek furcsa hogyha megfogom a kezüket. Pedig már volt csók és jellemzően nem egy-két kis puszika, hanem összesen sok percnyi, sokszor szenvedélyes csókolózás már.
Mikortól kellene akkor? A nők kb felénél-kétharmadánál észlelem ezt azok közül, akikkel volt csók.
Nem szeretek úgy sétálni azzal akivel együtt vagyok hogy kézen fogva mert zavar , nem kényelmes , akadályoz a szabad mozgasomban (nem vagyok egy romantikus alkat)
Nalam nincs olyan hogy túl korai időpont
N/24
Soha nem értettem miért jó kezen fogva sétálgatni az utcan
Gyerek koromban is utaltam amikor kezen ragadtak és vittek a szüleim jobbra balra
Felnőtt nőként miért kene kezen fogva sétálni?
ENGEM nagyon zavara ez a folyamatos testi kontaktus nekem kell hogy meglegyen a személyes terem ne akadályozzon a szabad mozgasoban úgy menjek ahogy én akarok
Másik nem látok ebbe semmi romantikat csak egy kötelező megszokás amit a párok csinálnak mert ez társadalmi norma hogy fogod a “párod “ kezet
Nem szeretek úgy sétálni télen a hideg miatt nyaron a meleg miatt meg amugy sem szeretem
Nekem olyan érzés ez mintha egy kutya lennék akit pórázon setaltatnak
Le köt és irányít merre menjek
Romantikus alkat nem vagyok így nem vagyom ilyen anadlogs szarokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!