Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a hajó már elment?
Nemrég volt randim egy gyönyörű lánnyal, talán életem legjobb randija volt, pedig volt már azért pár. Tinderről találkoztunk és már online is eléggé megvolt a szimpátia. Minden ki van írva a profilomon, semmit nem rejtek véka alá, sok képem van, Instagram stb, szóval utánam lehet nyomozni randik előtt bőven.
Sétálás közben beültünk egy helyre borozgatni és enni valamit, összességében kb 5-6 órás volt a találkozó ami szerintem nagyon jól telt. Még engem is meglepett, hogy szinte mindenben egyet értettünk, ugyanolyan ízlésünk volt, ugyanazokat a dolgokat szerettük, szóval nagyjából mindenben passzolás volt. Én fizettem, hazakísértem, utána pedig rögtön írt is hogy örült, hogy találkoztunk. Meg is beszéltük, hogy következő héten újra találkozunk. Ezután még beszélgettünk 2-3 napot Tinderen, hasonlóan jó hangulatban, aztán nem válaszolt többet. Egy-kétszer megpróbálkoztam még feltámasztani a beszélgetést, de semmire nem válaszolt már és kb 3 héten belül le is törölte a fiókját, az Instája pedig inaktiválásra került. (Nem engem tiltott le, egyszerűen teljesen eltűnt a profilja)
Egyrészt mi a véleményetek erről? Ha ennyire jó hangulatban telik egy randi, akkor mitől állhat meg mégis így egy találkozásnál? Illetve lányokat kérdezném, hogy ha 5-6 órát eltöltötök egy randin, akkor gondolom már nem lehet unszimpatikus a randi partneretek, mert különben már leléptetek volna jóval korábban. Ha ghostolni akartok, akkor nem beszéltek az 1. randi után még napokig a delikvenssel. Szóval mi lehet ilyenkor a probléma velem?
Másrészt érdekelne, hogy egy ilyen szituból vissza lehet-e jönni valahogy? Pl ha véletlenül összefuttok az utcán 1 év múlva, vagy ilyesmire gondolok, elképzelhető hogy újra leállnátok még egy randira, ha egyszer már átestetek egy ilyenen?
Én egyébként 29 , ő pedig 24 éves, végzős egyetemista. Több infót nem írok a dolgok személyessége miatt, max privátban, de azért nagyjából érthető a szituáció szerintem.
Abban egyetértek, hogy nem volt túl korrekt az eltűnés a lánytól, de tudjuk azért, hogy hogyan mennek ezek manapság. Mindenesetre ez nekem sem tetszett, manapság nem olcsó mulatság már egy ilyen randi, cserébe elvárnám a teljes korrektséget a másik oldalról, ha már fe sem merül bennük, hogy osszuk ketté a számlát. De hát ez van.
A válaszodból pedig az jön le, hogy 40 évesen idősnek tartasz egy férfit családalapításra, de nem értem miért. Feltehetőleg már bőven kiélte magát addigra, van élettapasztalata, egzisztenciája, maximálisan tud fókuszálni a családjára és még 30 évnyi egészséges élet vár rá normál esetben. Szerintem ez egy jó kor, ellentétben a 25 évesekkel, mert egy nagyon fiatal szülő szerintem nem áll erre készen és értékes fiatal éveit vesztegeti el erre, hogy aztán idejekorán majd kihűljön a házassága is.
Én ezt így látom legalábbis.
szoval kizarolag fiatalabb lanyt keresel es arra panaszkodsz hogy sosincs meg az kozos hullamhossz. Nem lehet hogy ez osszefugg? En nem terveztem meg a pasim korat de a legjobb kapcsolatom pont az volt ahol a srac 4 evvel fiatalabb volt mint en. Erre az opciora en se gondoltam hogy joval fiatalabbal, ha csak a korat neztem volna en is kiszelektaltam volna a tinderen az tuti de milyen kar lett volna.. 35ig te is siman ismerkedhetnel egy csomo ilyet tudok ahol a pl a no az idosebb es nem igy terveztek nem kizarolag a milfekere bukik vagy ilyesmi csak igy alakult.
Abbol h torolte a profiljat szerintem is az jon le h van valakije aki lehet friss vagy az ex, de komolyan erre akarsz varni h hatha felbukkan ujra ? es utana meg h nem tunik el megint? ez eleg meltatlan lenne nem? akinek kellesz az nem kockaztat ilyesmit hogy osszejohetsz massal hanem gyorsan lestoppol akkor is ha meg nagyon fiatal es nem tunik el
Egyrészt amellett érveltek, hogy még ne húzzam le magam a WC-n, hisz csak 30 éves vagyok, másrészről meg jóval fiatalabbnak tartotok nálam mindössze 4-6 évvel fiatalabb lányokat. :D Természetesen nem akarom diszkriminálni a harmincas nőket :D Félreértés ne essék. Azt sem mondtam, hogy ez jár, de egyébként nem is erről van szó. 35-40 éves férfiként sem kéne nagy különbség legyen, hogy egy 30 éves nő gyereket szül a párja.
Én ezt tartom optimálisnak, és a 20-25 éves nők nagy része még a randipiacon van. Teljesen logikus, és a saját tapasztalatom is, hogy ahogy megyünk felfelé korban, úgy egyre kevesebb a szabad vagy egyáltalán ismerkedni akaró férfi és nő, és tényleg no offense, de rengeteg a számomra "selejt", aki nem véletlenül maradt egyedül, mert mondjuk 17 macskával él egy 25 nm-es garzonban, vagy teli van tetoválva és piercingelve, vagy vérfeminista és még sorolhatnám. Az is logikus, hogy nem árt 5 évet kapcsolatban lenni gyerekvállalás előtt, az meg egy tény, hogy 40 évesen már nem a legideálisabb egy nőnek szülni. Szóval ez tökéletesen behatárolja, hogy milyen korosztályra és milyen típusú lányokra kell lőnie egy korombeli férfinak.
Szórakozni, szexelni nyilván nem vagyok ennyire válogatós, de ha nem jön össze az általam optimálisnak tartott forgatókönyv, akkor még az is jobb, ha házasodás nélkül örökre egyedül maradok, mintsem a léc alá adjam, mint ahogyan ezt rengetegen megteszik. Felesleges, nem ér annyit az egész. Egyedül is le lehet élni tartalmasan egy életet.
Van akiknek összejön az álompár választás, van akiknek nem, ez van. Már rögtön egyetem elején megállapodhattam volna, mert voltak csinos és értelmes barátnőim, ehhez képest most 10 évvel később meg sem közelítik a partnereim azt a szintet, ami már akkor megvolt.
Azt írod, hogy inkább válogatsz a 20-25 évesek között, akár 10 év múlva is, nem kell a 28-30 éves, mert azok közül már a normálisabbak feleségek/anyukák (a férfiak meg amúgy férjek/apukák khmm-khmm), a többi selejt, mert pl. piercinges és tetovált (ezt nem kommentálnám). És igen, ezzel behatárolod magad, de nem mondanám, hogy "tökéletesen".
Őszintén, szerinted egy 20-25 éves, egyetemista/diplomás, okos, talpraesett és szép lány vajon mekkora körből válogathat a férfiak között?
Csak magaddal cseszel ki, mert kizárólag olyanokért ágálsz, akikre többen hajtanak, nálad fiatalabbak például (Nem, nem vagy öreg, de egy 24 éves lány, aki még végzi az egyetemet, talán jobban megtalálja azt a bizonyos "közös hangot" egy 25 éves egyetemista sráccal... Csak tippelek), kevesebb eséllyel fognak téged választani.
Itt is ez történt, te azt hitted találtál valami nagyon különlegeset, de ki tudja hanyadik voltál a leányzónál a sorban. Pár nap alatt el is felejtette, ami neked "életed randija volt".
Persze ezzel nem azt sugallom, hogy "lejjebb kéne adni" (elég undorító kifejezés, amúgy), szimplán ne csak abba törődj bele, hogy talán nem találsz így soha párt, hanem ha találsz is, akkor az rengeteg idődbe és energiádba fog kerülni. :) És még rengeteg ilyen kellemetlen szituáció áll előtted.
Sok sikert!
25N
Akkor te ezek szerint 25 évesen szívesebben jönnél össze egy fiatalabb, veled egykorú sráccal, mint mondjuk egy 30 éves pasival. Én pedig akkor lehet, hogy eddig tévesen, de azt gondoltam, hogy egy fiatal lánynak imponálóbb lehet egy érettebb pasi. (Nyilván aki még nem nagypapa korú). Még csak 20-30 évvel ezelőtt is 5-10 év korkülönbség szerintem teljesen átlagos, általános és elfogadott volt. De lehet akkor tényleg én gondolkodom rosszul.
Mindenesetre köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!