Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan hogy azt éreztétek hogy nektek már tényleg elment a hajó?

Figyelt kérdés

Nekem 31 évesen jött el a pont hogy feladtam. Hétköznapi melós vagyok. Sajnos valószínűleg adottság/betegség miatt elhízott vagyok amin semmivel nem tudtok változtatni.

Más férfiaknak mikor jött fel a feladás? 2530-35-40 évesen? Mikor már át lendül azon hogy sose lesz párkapcsolata?

2022. okt. 9. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

"amin semmivel nem tudtok változtatni"

ez nem igaz amúgy, de oké

2022. okt. 9. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Én is feladtam nőként. Privi nem kell. Úgyis csak a kis pláza picsáknak van jövőjük,azok kellenek a hapsiknak.
2022. okt. 9. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

"Sajnos valószínűleg adottság/betegség miatt elhízott vagyok amin semmivel nem tudtok változtatni."

Ez biztos, hogy nem igaz. Csak kifogás. Ne 5 perc alatt akarj leadni 20-30-x kiló zsírt és felszedni közel ennyi izmot. Persze, hogy nem sikerül és feladod. Ez komoly elhatározás és eletmodvaltas kérdése. Az ismerősöm ismerőse 50 kg(!) súlyfelesleget sétált le magáról 1,5 év alatt! Még csak nem is edzőterembe járt, hanem sétált, amit még élvezett is. Plusz változtatott az étkezési szokásain. Nyilván kaloradeficitet is kellett csinálnia, anélkül nem megy, de az sem volt drasztikus, csupán 2-300 kcal-val kevesebb naponta. Szóval gondold át még egyszer, hogy a súlyfeleslegedet okolod-e a sikertelenségedért. De ha eleve feladod, akkor valóban "elment a hajó", mert sem magadért nem állsz ki, sem másokért nem fogsz.

2022. okt. 9. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
ma ez az első hogy ezt feltetted, hányszor fogod még?
2022. okt. 9. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:
kérdező, rossz étrendet nem fogsz tudni "lemozogni", úgyhogy előbb azt rakd rendbe, utána jöhet a séta/sport/amit akarsz
2022. okt. 9. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Nekem mar kb. 15 eve elment.... 10 eve vagyok a GYK-n.

38F incel

2022. okt. 9. 12:46
 7/13 A kérdező kommentje:

6

Neked miért ment el a Titanic? Mi okozta a sikertelenségedet?

2022. okt. 9. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:

"valószínűleg adottság/betegség miatt elhízott vagyok" ---> valószínűleg...

Ezzel jártál már orvosnál, kimondták, megállapították?

Mert egyébként lehet, hogy hosszútávon nem, de rövid távon ha jóképűbb vagy és sportos alkatod van azzal lehet barátnőt szerezni. Nem kell tudnia senkinek, hogy mennyit keresel.

2022. okt. 9. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
40 évesen adtam fel. Akármi is volt a terve a sorsnak velem én beintettem neki, már nem küzdök semmiért most már csak vegetálok. Senki közeledését nem fogadom semmilyen szinten, csinálom a napi rutinomat ameddig meg nem döglök. Ha oda jutnék hogy lerobbannék és már nem tudnám tovább ellátni magam akkor kimennék az ártéri erdő egy olyan zugába ahol ember soha meg nem fordul, leülnék egy öreg fa tövébe, bontanék egy üveg bort majd hosszában felvágnám az ütőeremet. Közben még újrajátszanám a fejemben azt a kevés boldog pillanatot amiben részem volt életem során.
2022. okt. 9. 13:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg a séta jót tesz próbáld ki. És talán találsz pár kóbor cicát azokat is lehet simogatni jó buli 🙂🐱
2022. okt. 9. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!