Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen miért érzem azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen miért érzem azt, hogy a legtöbb hajó elment és senkivel nem passzolok össze?

Figyelt kérdés

Tavaly találtam egy 22 éves szép szűz lányt, de valahogy pszichológiai okokból az van bennem, hogy én nem érdemlek normális kapcsolatot, ezért szakítottam vele néhány hónap után. Talán mert a szüleim sosem éreztem, hogy szeretnének és köztük sem láttam jó példát a kapcsolatra, de egyszerűen bestresszelek maximum néhány hónap után, amikor látom hogy igazán komolyra fordulnának a dolgok. Csajoznom valahogy viszonylag könnyű általában (nem vagyok extrém jóképű Casanova, de azért sokan azt mondják jól nézek ki és normális vagyok), de most van bennem egy ilyen érzés, hogy senki nem megfelelő nekem. Most randiztam november óta vagy 20 lánnyal biztosan és durván ezek a tapasztalataim:

19-22 évesek: Külsőre a legjobban tetszenek általában, de túl fiatalok. A legtöbb még bulizni és szórakozni akar, bár tavaly is találtam elköteleződésre vágyó 22 évest, csak az olyan ritka.

23-25 évesek: Még mindig vonzóak, a legtöbb nem rég kezdte el a valódi felnőtt életet (ha előtte egyetemista volt). De sok az eltérő cél, pl. ő máshol akar élni majd (vidéki nagyvárosban lakom és sokan Pestre vagy külföldre akarnak költözni ebből a korosztályból, ezekbe sokszor futottam bele).

26-30 évesek: Kevés ilyen korú nővel randizom régi rossz tapasztalatok miatt a velem egykorúakkal. Engem mindig sokkal fiatalabbnak néznek és ezért a korombeliek azt hiszik fiatalabb vagyok náluk. Párral van közös érdeklődés, ugye egy generáció vagyunk szóval lehetnek közös gyerekkori emlékek, de egyrészt kicsit idősnek tűnnek a fiatalokhoz képest (lehet 35 évesen már nem tűnne fel), másrészt a legtöbbnél azt érzem, hogy ő már a gyerekei apját keresi és pár éven belül szeretne szülni. Ami nekem teljesen oké, csak én még nem akarok családot vagy 4-5 évig biztosan.

Tudom ez most nem a világvége, mert csak kb. 3 hónapja ismerkedem újra aktívan, de mégis elfogott egy ilyen rossz érzés, hogy 3 vagy 5 évvel ezelőtt sokkal könnyebb lett volna és eszembe jut ez is, hogy még azokat is eltaszítom sajnos magamtól, akikkel kölcsönös az érdeklődés, mert egyszerűen azt érzem engem úgy sem lehet igazán szeretni. Nem triggerelni akartam senkit, szóval az esetleges sértődöttségből íródott válaszok teljesen feleslegesek.

2023. jan. 31. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Bizony a Titanicod már rég elment.
2023. jan. 31. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló dologban vagyok én is, 28 évesen. Az elmúlt két évben két zátonyra futott kapcsolat és jó pár sikertelen randi/kavargás után elengedtem ennek a dolognak a kezét. Kisvárosban élek, a legtöbb nő innen elment Bp.-re.

Jelenleg a sportra fókuszálok, szeptembertől meg az egyetemre, aztán vagy lesz valakim vagy nem. Javaslom neked is hogy fókuszálj másra még mielőtt ebbe a dologba túlságosan belemerülnél.

2023. jan. 31. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Neked a leírtak alapján senki és semmi nem felel meg. A fiatal túl fiatal, de szexi, a második korosztállyal sok az eltérés, a harmadik meg már túl komoly meg már öregnek (what?) néz ki. Hat apukám, nem artana körül nézni a te házad táján sem, mert ha nem jön össze senki, akkor nem csak a másik nemmel van a gond. Valószínűleg olyan dolgomat vársz el, amit te nem tudsz nyújtani.
2023. jan. 31. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Én csak arra gondoltam az egészet elolvasva, hogy remélem a szűz lánynak nem te vetted el a szüzességét.
2023. jan. 31. 18:12
 5/7 Hans Pötterman ***** válasza:
65%
Ehhhh
2023. jan. 31. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálad az a baj, hogy nem is vagy kész egy kapcsolatra és talán pont ezért nem is felel meg senki. Írtad, hogy ha találsz is valakit, akkor is végetsz vetsz neki, mielőtt komolyodna. Így hiába találod meg álmaid nőjét, akkor se lesz belőle semmi, mert magadat szabotálod és idővel csak egyre nehezebb lesz, mert akkor már valóban azt fogod látni, hogy a korban hozzád illő normáli, csinos, szép nők egyre nagyobb része komoly kapcsolatban van vagy akár már házas.

Először magadat rakd rendbe, ha egyedül nem megy, fordulj pszichológushoz és utána már lesz is értelme ismerkedni.

2023. jan. 31. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb hasonló helyzetben vagyok. Nem kell rágörcsölni a dologra, sok területe (karrier, sport, barátok, utazás, stb) van az életnek, ahol lehet haladni, meg kell próbálni azokból is minél többet kihozni. Igazából mind sokkal többek vagyunk a magányunknál emberileg, ezt kell tudatosítani.
2023. jan. 31. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!