Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a hajó már elment?
Nemrég volt randim egy gyönyörű lánnyal, talán életem legjobb randija volt, pedig volt már azért pár. Tinderről találkoztunk és már online is eléggé megvolt a szimpátia. Minden ki van írva a profilomon, semmit nem rejtek véka alá, sok képem van, Instagram stb, szóval utánam lehet nyomozni randik előtt bőven.
Sétálás közben beültünk egy helyre borozgatni és enni valamit, összességében kb 5-6 órás volt a találkozó ami szerintem nagyon jól telt. Még engem is meglepett, hogy szinte mindenben egyet értettünk, ugyanolyan ízlésünk volt, ugyanazokat a dolgokat szerettük, szóval nagyjából mindenben passzolás volt. Én fizettem, hazakísértem, utána pedig rögtön írt is hogy örült, hogy találkoztunk. Meg is beszéltük, hogy következő héten újra találkozunk. Ezután még beszélgettünk 2-3 napot Tinderen, hasonlóan jó hangulatban, aztán nem válaszolt többet. Egy-kétszer megpróbálkoztam még feltámasztani a beszélgetést, de semmire nem válaszolt már és kb 3 héten belül le is törölte a fiókját, az Instája pedig inaktiválásra került. (Nem engem tiltott le, egyszerűen teljesen eltűnt a profilja)
Egyrészt mi a véleményetek erről? Ha ennyire jó hangulatban telik egy randi, akkor mitől állhat meg mégis így egy találkozásnál? Illetve lányokat kérdezném, hogy ha 5-6 órát eltöltötök egy randin, akkor gondolom már nem lehet unszimpatikus a randi partneretek, mert különben már leléptetek volna jóval korábban. Ha ghostolni akartok, akkor nem beszéltek az 1. randi után még napokig a delikvenssel. Szóval mi lehet ilyenkor a probléma velem?
Másrészt érdekelne, hogy egy ilyen szituból vissza lehet-e jönni valahogy? Pl ha véletlenül összefuttok az utcán 1 év múlva, vagy ilyesmire gondolok, elképzelhető hogy újra leállnátok még egy randira, ha egyszer már átestetek egy ilyenen?
Én egyébként 29 , ő pedig 24 éves, végzős egyetemista. Több infót nem írok a dolgok személyessége miatt, max privátban, de azért nagyjából érthető a szituáció szerintem.
Nem bántásból mondom, valószínűleg van egy másik férfi, akivel inkább szimpatizál mint veled. Sosem volt még ilyen könnyű ismerkedni a nőknek mint manapság.
Lehet akármilyen szép, logikusan gondolkodva, ha ő nem akar veled lenni (márpedig nem akar), akkor te miért akarnál? Próbálj meg túl lépni rajta.
Sok sikert.
Nekem az a tippem, egyszerre több pasival ismerkedett, akik szimpatikusak voltak, többel elment randira, aztán, aki a legjobban bejött neki, azzal jött össze végül.
Ilyet el kell engedni.
Másrészt meg egy szép csaj randira ment veled, tehát rossz pasi nem lehetsz ezek alapján, ez viszont biztató a jövőre nézve, hogy simán találhatsz szép nőt magadnak
Nincsenek szerencsére azzal problémáim, hogy randi alanyt találjak. Igyekszem karbantartani magam, sportolok, jó munkahelyem van, van saját lakásom, autóm stb. De mégis idén már 30 leszek és kb 5 éve nem volt normális kapcsolatom, mert egyszerűen nem találok olyanokat akikkel egy hullámhosszon lennénk. Akik nekem kellenének, azoknak én nem kellek, lásd a fenti történetem, akikkel meg lehetett volna valami ők meg nekem nem voltak túl szimpatikusak. Szóval nagyon ritka már az olyan, hogy belelkesedek egyáltalán.
Ráadásul érzem már azért azt is, hogy egyre nehezebb ismerkedni, bulizni már nem járok, vége az egyetemnek, a munka közege nem alkalmas erre és a Tinder is egyre visszataszítóbb. Már abban is kételkedek, hogy még eltelik pár év, és mondjuk 33 évesen eljönne-e velem randizni egy ilyen 24 éves lány. Az én korosztályombeli nők nagy része a környezetemben már rég elkelt, házas, sokan már gyerekeznek, de én meg nem úgy akarok kezdeni egy kapcsolatot egy 28-30 éves nővel, hogy na akkor hamarosan gyerek meg házasság.
A kérdésedben leírtak arra utalnak, hogy a lány nem akar tőled most semmit. Ezt itt tedd le, engedd el, ne filozofálj azon, hogy ő mit akarhat majd 1 év múlva, ha találkoztok az utcán! És mi aztán totál nem vagyunk relevánsak benne, hogy ez a lány, majd mit csinálna 1 év múlva! Fogggalmunk sincs. Azt tudjuk, hogy annyit nem tett, hogy rendesen elmondja, hogy mi VAN, JELENLEG, miért nem akar veled már szóba állni. Ennyire érdekelted. Ezt fogd fel, ami van. Ne azt, amit össze vissza elmélkedsz.
Oké, volt veled egy jó 5 órája, lehetett mással is. Azért mert te valahogy megélsz egy élményt, attól az nem magától értetődő, hogy a másik is teljesen úgy élte meg, mint te. Szertelen, csapongó, annyira nem méltatott, hogy elköszönjön.
Írod, hogy 30 leszel, akkor ideje lenne ilyenkor a Tényállást tudomásul venni és ennyi idősen eljutni oda, ha valaki így kezel, akkor ne akarj tőle semmit.
Szerintem egy 24, közel 25 éves, mesterdiplomás, dolgozó lányt aki egyedül él és önálló minden tekintetben, kvázi gyereknek minősíteni azért elég erős, attól függetlenül, hogy értem mire akarsz kilyukadni. De egy teljesen érett, felnőtt nőről beszélünk, csupán 5 évnyi különbséggel közöttünk ami kb semmi a dolgok jelen állása szerint, sőt, pont optimális.
Amikor én voltam 24 éves, akkor volt 18 éves a barátnőm. De sosem volt még olyan barátnőm, aki ne lett volna legalább 3 évvel fiatalabb nálam. Viszont sokat randiztam és volt már barátság extrákkal kapcsolatom velem egykorú vagy idősebb, 30 feletti nőkkel is, de úgy különösebben soha nem tudtam elképzelni, hogy bármi komolyabbat tervezzek velük.
Igen, szeretnék majd gyereket és családot, de nem most, hanem 5-10 év múlva. Addig míg eljutunk odáig, hogy egyáltalán téma legyen a lánykérés, szerintem nem árt vagy 5 évet gyakorolni optimális esetben. Addig meg nyugodtan lehet élni, utazgatni, helyekre járni, szórakozni, élvezni az életet. Egy nőnek meg a 30-35 év közötti kor erre - megállapodni, megházasodni, gyereket szülni - tökéletes.
Ami azt illeti, 10 év múlva sem lennék ezzel másképp, 35-40 évesen is a 25 éves nőkkel ismerkednék legszívesebben. De ugyanakkor nem szeretnék senkinek sem a sugardaddyje lenni, és tisztában vagyok vele, hogy egy bizonyos szint után már túl nagy a korkülönbség, két különböző világban élnek a felek. Ezért is próbálom ezt mostanában összehozni és erősen szelektálni, mert még most pont jó időben vagyok egy ilyen forgatókönyvhöz.
Te tudod. Azért írtam, hogy gyerek, mert ahogy a mostani 24 évesek viselkednek, az a gyerek szint. Látszik ezen a lányon is, milyen korrekt és felelősségteljes ember.. Nem az öt év a sok, hanem az eltérő gondolkodásmód. Mi picit talán komolyabbak voltunk.
Én is csak 31 vagyok, de nálam van már egy kikövezett út. De nálad? Tegyük fel, 35 évesen akarnál gyereket. Ő még akkor karriert fog építeni. Már ha partnert akarsz, nem kitartottat. 40 évesen (és ezt mondanám, ha nő lennél is), hova akarsz családot? Azt a gyereket fel is kell nevelni és nem odáig, hogy pénzeled, amíg nem áll a saját lábára. Érzelmileg is ott tudsz majd lenni a gyerekednek, meg fogod őt érteni, amikor ő lesz 29 éves? Ha kislányod lenne, mit mondanál neki?
Öt év, önmagában jól látod, nem sok. Jelen esetben, nézetem szerint, az. 30 felett azt mondanám, tök mindegy, ha az egyik fél nem tata. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!