Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder. Már egy férfi sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder. Már egy férfi sem akar tartós párkapcsolatot? Csak a szex!

Figyelt kérdés

Mióta megjelent a lehetőség, hogy meg lehet adni, milyen kapcsolatot keres az ember a Tinderen szinte nem látok más, csak azt, hogy “Rövid távú móka”, “Rövid táv, de hosszú ok”, “Barátokat keresek”, (persze, szexelni akar “barátként, kötöttségek nélkül), vagy azt adják meg, hogy “Még nem tudom”.

Tényleg a szexről szól minden, minél több nőt megkapni. Ki az, aki még hisz a párkapcsolatokban 2023-ban? Elkeserítő.

2023. máj. 24. 10:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Jah hogy top pasit akarsz aki bárkit megdughat első randin? Van egy rossz hírem..
2023. máj. 24. 15:16
 32/34 anonim ***** válasza:

Én fent vagyok, és kizárólag komoly kapcsolatot keresek. És sok ismerősöm is hasonló. Szóval nem csak olyan férfiak vannak fent, csak észre kellene venni. :)

31/F

2023. máj. 24. 19:31
 33/34 anonim ***** válasza:
De akarunk, csak nem veled. :D
2023. máj. 25. 14:36
 34/34 Snasy01 válasza:

Nálam pont fordítva hiába keressem az igazit komoly kapcsolat gyanánt azt veszem észre, hogy a nők 99% nem veszi komolyan. Pedig el hiheted nem a kamu képes vagy pucsitos lányokat húzom jobbra.

Ez két élű penge.. 2023-ba nehéz ismerkedni. 25F

2023. dec. 1. 04:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!