Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder. Már egy férfi sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder. Már egy férfi sem akar tartós párkapcsolatot? Csak a szex!

Figyelt kérdés

Mióta megjelent a lehetőség, hogy meg lehet adni, milyen kapcsolatot keres az ember a Tinderen szinte nem látok más, csak azt, hogy “Rövid távú móka”, “Rövid táv, de hosszú ok”, “Barátokat keresek”, (persze, szexelni akar “barátként, kötöttségek nélkül), vagy azt adják meg, hogy “Még nem tudom”.

Tényleg a szexről szól minden, minél több nőt megkapni. Ki az, aki még hisz a párkapcsolatokban 2023-ban? Elkeserítő.

2023. máj. 24. 10:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
79%
29 vagyok, fent vagyok Tinderen férfiként, kapcsolatot keresek.
2023. máj. 24. 11:03
 12/34 anonim ***** válasza:
73%

Hát a tinder alapból egy szaxpartner kereső app, csak valamiért azt hiszik, hogy nem az.

Egyébként én is normális kapcsolatot keresek pl, de én vidéki vagyok.

2023. máj. 24. 11:04
 13/34 anonim ***** válasza:
37%

Dehogynem a szerelem és idővel a mély szeretet, tisztelet és biztonság, a család rávezeti.

Csak akkor lép félre logikusan, hogyha valamit hiányol és nem beszélik át, nem változtatnak.

Nagyon gáz, hogy így állsz a férfiakhoz, ezért nem is akadsz normálisakkal össze. Eleve berakod őket, az összeset egy dobozba.

Most úgy őszintén mit vársz el tőlük? Hogy ne azonnal a szexxel jöjjenek elő? Jó, és akkor mi van, hogy lehazudja a csillagokat is, de csak arra utazik? Az jobb, mint hogy korrekt?

Tudod mennyi párkapcsolat alakult ki és fog is szexkapcsolatból? Nagyon sok.

A szex nem bűn, nem azt állítom, hogy most akkor feküdj össze ezer pasassal, de ha tetszik, ha ott a vonzalom, akkor miért ne? Természetesen lehet, hogy padlóra kerülsz, de úgyis oda juthatsz, hogy nem szexről szólt az egész kapcsolat.

Nincs garancia semmire, egyedül a születésre és a halálra.

Ha nem mersz lépni, vagy vársz a lovagra miközben elítéled az összes férfit, akkor vénkisasszony maradsz.

Azt is megértem, hogy prolikkal nem akarsz ágyba bújni, de akinek fel van tüntetve, hogy "még nem tudom" vagy "ismerkedem", vagy összeismerkedsz vele élőben és működik a kémia miért nem adsz neki esélyt legalább? Érthetetlen az egész attitűdöd.

2023. máj. 24. 11:05
 14/34 anonim ***** válasza:
55%
Én pont a fordítottját látom :D 20-22 évesen használtam utoljára, akkor az ment, amit leírtál. Most 27 vagyok, 10/7 ember komolyat akar és értelmesen ismerkedni. Le vagyok nyűgözve
2023. máj. 24. 11:32
 15/34 anonim ***** válasza:
87%

A tindernek pont az a lényege, hogy pörgesse neked az újabbnál újabb jelölteket, te válogass, húzgálj jobbra-balra, és fizess elő ismét meg ismét az ilyen-olyan gold meg platinum meg lóphasz csomagokra.

Ha mindenki megtalálná egyből a stabil párkapcsolatra alkalmas párját, akkor a készítők lehúzhatnák a rolót.

2023. máj. 24. 11:34
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Hát most őszintén: a Te soraidból is egy olyan szintű görcsösség jött le, hogy ettől visítva menekülne mindenki. Szerintem egy kapcsolatra nem kell egyből táblácskákat aggatni - ha valaki _olyan_, ahhoz úgyis ragaszkodni fog a másik.
2023. máj. 24. 11:51
 17/34 A kérdező kommentje:

16

Ez az! Nem olyan! Nem akar senki se ragaszkodni! Én nem vagyok görcsös egyáltalán.

2023. máj. 24. 12:06
 18/34 anonim ***** válasza:
#14 egyidős vagyok veled és én is ezt tapasztalom, de szerintem azért, mert most már nem 20-25 éves fiúkra van beállítva a korcsoport, hanem (nekem legalábbis) 26-38. És ebben a korosztályban már nem éretlen hülyegyerek módjára írnak a férfiak, szerencsére. Na meg egy 27 évest már sokkal inkább komolyan vesznek, mint egy 20-22 évest.
2023. máj. 24. 12:13
 19/34 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, hogy én nem Magyarországon élek. Mondjuk nem hiszem, hogy ez számítana. Na meg van egy ízlésem. Legyen magas, sportos, jóképű. 100 randim volt már ilyenekkel. Aki jól néz ki, az nem akarja lekötni magát. Segítenek, kedvesek, aranyosak, de komoly, monogám kapcsolat kizárt.

Igen, 3, 2, 1, indulhat a duma, hogy velem van a baj! 😂

2023. máj. 24. 12:18
 20/34 A kérdező kommentje:
Mármint nem magyarokkal ismerkedem, erre írtam, hogy nem hiszem, hogy a nemzetiség annyit számítana.
2023. máj. 24. 12:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!