Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év körüli férfiak között is van komoly? Neten ismerkedek egy 24 évessel, komolynak tűnik. Én kicsit idősebb vagyok.. 33... Tudom, kicsit fiatal hozzám. Normálisnak, komolynak tűnik.
7: persze mert én csak azt akartam. Melyik 24 éves ne lenne ebben benne… :)
Kérdező: és az miért baj, ha motiválja őket a szex? Ffi és nő kapcsolatáról van szó, annak pedig alappillére…
Taliztatok már? Mert ha csak beszélgettek, akkor nagyon nagy baj, hogy te komolyra gondolsz már most.
Írt szerelmes üzeneteket, vagy mi, hogy ennyire álmodozol, előre tervezel?
24 éves szexet is akar, sőt lehet hogy csak szexet akar, főleg ha látja, leesett már neki, hogy 33 évesen miféle ábrándozó romantikus lélek vagy, milyen könnyen kapható.
Akkor akar általában! egy pasi többet, vagy komolyabbat, ha a randikból komoly kapcsolat alakul ki. És csak azt legtöbbször úgy lehet észrevenni, hogy melletted van, amikor szükséged van rá, érdeklődik sokat, kíváncsi rád tényleg, támogat = tettekben nyilvánul meg.
Attól, hogy nem a szexről beszél attól még akarhat csak azt.
Tehát a tanácsom az, hogy szállj le a földre még ma és légy inkább résen, hogy hogyan viselkedik veled szemben.
Kapcsolatra: 20-24 éves nő
Dugásra: 18-50 éves nő
Nyilván csak magamat tudom mondani.
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!