Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnatok arrol, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok arrol, ha egy lany / no rengeteg szelfit posztol magarol?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lannyal es kezdem egyre jobban megkedvelni, ugy erzem, hogy ez kolcsonos is, de ezt nem tudom teljesen hova tenni. Neha kicsit tobbet is mutatnak ezek a kepek, mint amennyit szerintem kene, de nem szolhatok es nem is szolnek bele. Validaciot gyujthet? Keves lenne az onbizalma? Vagy esetleg narcisztikus lenne? Ha objektiven kene jellemeznem, akkor arcra szerintem nagyon szep, testalkatra annyira nem lenne az esetem, szoval meg azon is elgondolkodtam, hogy talan elegedetlen lehet az alkataval es valami ebbol fakadok frusztraciot akarna kompenzalni vagy tokomtudja.

Ti nagy red flagnek tartanatok ezt?

2023. máj. 20. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Annak, mert mint írtad sok minden lehet mögötte, pluszban ha neked ez gond, akkor féltékeny leszel, úgyhogy nem sok értelme van az egésznek.
2023. máj. 20. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok feltekeny tipus. Legalabbis nagyon ritkan erzem magamat annak.
2023. máj. 20. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha belészeretsz az leszel.
2023. máj. 20. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Hmm. Ebben van valami.
2023. máj. 20. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem kevés az önbizalma, és folyamatos visszajelzés kell neki. Legalábbis én ezt tudom elképzelni. De vigyázz szerintem, mert ha tényleg szép, és még ráadásul folyamatosan képeket tesz ki, ráadásul többet is mutat mint kéne, akkor valószínűleg több "rajongója" is akad, nem feltétlenül lehet hűséges típus..
2023. máj. 20. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb mindegy nő vagy férfi, ha sokat lő magáról az önimádó, vagy folyton szüksége van visszaigazolásra, hogy ő jó pasi vagy nő. Tele van ilyenekkel a padlás. Már ott tartunk lassan, hogy annak kell majd magyarázkodni, aki nem posztol minden percéről a nagyvilágnak. :(
2023. máj. 20. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem jön be, önmajomkodásra vall.
2023. máj. 20. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha én meglátnám, hogy tele van az oldala szelfikkel, nem folytatnám vele az ismerkedést. Tiltottam már ismeröst emiatt, mert minden nap a csücsörített szája jött velem szembe a fészen. Tegyen ki magáról képet, nem arról van szó, de ezeknek a szelfiknek mi a mondanivalója? Nézzétek de jó a seggem, vagy milyen kerek a mellem? Na ezzel a melltartóval még jobban ki tudtam ugrasztani öket, mint tegnap.

Na hát kb. ugyanilyen szellemi szinten lesz maga a csaj is, ennyit tud mutatni magából, ennyit ér.

Egy facebook oldal többet mond ezer szónál.

2023. máj. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!