Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek nekem jó egzisztenciám van most 29 évesen a koromhoz képest? Nagyjából mit gondolnátok erről?
Most csak önmagában erre a válasz érdekel. Ha egy 29 éves ismerkedik 22-27 éves nőkkel, ők mit gondolhatnak, ez a kérdés, ha te most éppen nem is ennyi idős vagy. És nem, nem ezeket említve csajozok, csak érdekel.
Vidéki nagyvárosban van egy most 30 milliót érő lakásom, amin még 8 millió lakáshitel van. Ezt ki akarom fizetni 2-3 éven belül. Van most 2 millió ft megtakarításom is. Nincs havi fixem, de évente 5-6 milliót keresek, ami havi nettó 400-500-nak felel meg. Mit gondolsz?
A koromhoz képest igen, de a hamumhoz képest nem!
De amúgy általános földi javak, nem kirívó egyik irányba sem.
Te vagy mar megint, aki neha kimegy kulfoldre megszedni magat, aztan el itthon belole?
Az anyagi helyzeted rendben van, amit csinalsz, azt jol csinalod. De nem sok no nelkulozne a parjat szivesen evente x honapra, olyat keress, aki szinten laza es veled tud tartani, aztan ev kozben meg mind a ketten lazultok itthon.
Figyi. Erre írom azt, hogy volt olyan párom, akinek ennél jóval több volt. Hamar ki is derült, hogy hiába a vagyon, ha egy érzéketlen f@sz.
Férjemet pedig úgy ismertem meg, hogy semmilye nem volt. Fizetése ami elment albérletre,a többi meg ide-oda. 26volt. Most 31, van 2 kocsink (mindegyok millió+os), és egy vidéki kb 30milliós házunk. Amit 2en hoztunk össze.
Engem marhára hidegen hagyna mi van a zsebedben. Inkább arra törekedj, hogy jóember legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!