Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! 25-30 évesen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! 25-30 évesen egy férfinak milyen vagyonnal illik rendelkezni, mit vártok el?

Figyelt kérdés

Saját lakás? Saját lakás+kocsi? Elég ha egy szép lakást bérel de van 20 millió a bankszámláján? Vagy már az is jó ha stabilan eltartja magát?

Most hagyjuk ezt a pénz nem számít szöveget, nyilván ilyet épeszű ember nem gondol komolyan.

2022. jún. 14. 20:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha tud takarékoskodni is, és nem fillérbszó, nekem az már jó.
2022. jún. 14. 20:33
 2/35 anonim ***** válasza:
92%
Bőven elég, ha van némi megtakarítása és nem a mának él, hanem gondol a jövőjére. Nekem 36 éves volt a párom, amikor megismertem és addigra már volt egy kis lakása, ami nem volt ugyan felújítva, de rettentően büszke voltam rá, hogy bár a szüleire egyáltalán nem számíthatott, kemény munkával és kitartással megteremtette magának. Az elején nagyon szégyellte, hogy régimódi a lakása, de engem egyáltalán nem érdekelt, nagyon tiszteltem és tisztelem érte a mai napig, hogy nem elkallódott, mint a testvérei, hanem az első munkanapjától kezdve tudta, hogy mit akar elérni és tett is érte.
2022. jún. 14. 20:34
 3/35 anonim ***** válasza:
82%
Legyen anyagilag önálló és biztosítsa a saját biztonságát. A vagyona nem kell, normális férfi a szememben nem másnak keres pénzt. El is várom a külön kasszát.
2022. jún. 14. 20:35
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Alberlet, es fuggetlen legyen, ne okozzanak gondot a mindennapi kiadasok. Semmi tobb.
2022. jún. 14. 20:53
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el a saját lakást. Tudjon megélni egy normális színvonalon és legyen félre tett pénze
2022. jún. 14. 20:54
 6/35 anonim ***** válasza:
78%
Mit tervezel a 20 millióval? A nőnek adod?
2022. jún. 14. 21:12
 7/35 anonim ***** válasza:
13%

Önálló albérlet egyedül... hát simán számoljunk rá jóindulattal is 100 ezer Forintot.

Étel, ital még egy százas.

Rezsi, internet, telefon, újabb százas.

Minden egyéb kiadás, szintén legyen egy százas (fodrász, orvos, ruházat, pipere, stb stb stb)

És akkor még nem tett félre egy rohadt forintot sem.

Azaz, ha valaki nem kap/örököl lakást a családtól, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy 400 nettó a minimum, amit elvártok a 25-30 éves férfiaktól.

Biztos nincsenek kicsit elszállva az igények, hölgyeim?

2022. jún. 14. 21:19
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, én rendszeresen összesítem a kiadásaimat, és minden hónap végén vonok belőlük egy átlagot, a rezsim eddigi átlaga az évben 25000, az előfizetéseim (nettel, telefonnal, online filmnézős platformokkal) 22800 forint/hó, ételre eddig 41 ezer volt a legtöbb, amit egy hónapban költöttem. Úgyhogy nem tudom, te mennyi vizet használsz el, milyen díjcsomagod van, vagy hol eszel, de ilyen számokkal valamit nagyon elszúrsz. :D :D
2022. jún. 14. 21:30
 9/35 anonim ***** válasza:
87%
6. Pl. Pesten gyűjt újépítésű lakásra, ami bőven 20 milliónál drágább.
2022. jún. 14. 21:36
 10/35 anonim ***** válasza:
83%
És a lakást utána a nőnek adja? Nem értem, a nőnek hogy lenne ebből vélt vagy valós haszna.
2022. jún. 14. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!