Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! 25-30 évesen egy férfinak milyen vagyonnal illik rendelkezni, mit vártok el?
Saját lakás? Saját lakás+kocsi? Elég ha egy szép lakást bérel de van 20 millió a bankszámláján? Vagy már az is jó ha stabilan eltartja magát?
Most hagyjuk ezt a pénz nem számít szöveget, nyilván ilyet épeszű ember nem gondol komolyan.
Viszont Budapesten normális helyen (belváros leginkább) egy kisebb lakás inkább 250-300 000, nem 100 000. A rezsi akár még stimmelhet is.
"Azaz, ha valaki nem kap/örököl lakást a családtól, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy 400 nettó a minimum, amit elvártok a 25-30 éves férfiaktól.
Biztos nincsenek kicsit elszállva az igények, hölgyeim?"
De cuni, ezt nem a nők várják el, hanem az albi tulaja, az Elmű, a Digi, az Aldi, stb. Ha nincs nő, nem kell laknod sehol és enned semmit?
Szándékosan ilyen elnagyolt átlagokat írtam. Lehet, hogy te csak csapvizet iszol, nem jársz sehova enni, és nem is rendelsz kaját, és kizárólag liszten és kenyéren élsz. Ekkor lehet kijön apróból is az ellátás.
Az albérlet is egy elnagyolt becslés. Maradjunk annyiban, hogy a megyeszékhelyeken is már nyugodtan számolhatsz egy 100-assal egy normális környéken. Pesten 150-200 pláne.
Az, hogy szórakozásként mire költesz, megint egyéni jellemzők függvénye. Lehet, te beéred az otthoni filmezéssel, a kocogással, meg könyvtárral. Nem jársz koncertre, buliba, baráti társaságba, sehova. Akkor ez is kijön aprópénzből. De azért valljuk be, nem ez a jellemző, hogy ennyit szeretnének az emberek.
12-es:
De, akkor is kell lakni és enni. Csak mondjuk ezt lehetne szülőknél is. Ja, hogy a 25 év feletti szülőkkel élő fiatal férfi már automatikusan lúzer? Hát igen...
(Nem, ne gyertek a kivételekkel. Elhiszem, hogy te is tudsz kivételeket, de itt az általánosságról beszélünk!)
"Biztos nincsenek kicsit elszállva az igények, hölgyeim?"
Nincsenek. Én is keresek 400-at.
#17 Téged nem azért nem szeretnek a nők mert otthon laksz, hanem mert használt p-nának hívod őket.
Azért mert te párkeresés - nőkeresés bocs, során olyan igénytelen vagy, hogy neked csak p-na kell, az a te saját éretlen 16 éves korban megragadt fantáziád és a szexizmusod és butaságod szüleménye, de mondjuk a hozzád hasonló korú felnőtt emberek többségének azért egyéb téren is vannak elvárásai a párja felé azon felül, hogy ne legyen használt p-ncija.
Azt meg végképp nem értem, hogy minek gurulsz dühbe, mikor mások (nők, urambocsá) ki merik fejezni, hogy ők milyen elvárást támasztanak egy potenciális partnerrel szemben.
Nem értem, ha nem tudod megugrani, akkor nem toporzékolni kell, hanem elkullogni és keresni egy alacsonyabb lécet, amiben nem bukdácsolsz.
Bár amilyen stílusban te a nőkről beszélsz, elég nyilvánvaló az, hogy te nem is kedveled a nőket igazán, innentől kezdve meg aztán végképp nem értem, mit idegeskedsz azon, hogy a nők ígyúgy. Randizzál hozzád hasonló igénytelen férfiakkal és problem solved. Áldásbékesség a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!